Målade bröst

Heldag med Robban och Louise igår, och det kan ju gå lite hur som helst...

Dagen började vid tolvtiden då vi skulle starta Reijos bil för att ta oss ned på stan. Det var lättare sagt än gjort och det slutade med att Robban fick sätta sig i förarsätet, starta bilen, och sen hoppa bak så att Louise kunde köra. Efter två sådana omgångar lärde sig Louise att själv starta bilen och den kom igång efter någon minut.
Färg inhandlades för 1500 kronor (vi är studenter!!) och på det fick Robban 20 köttbullar och jag och Louise åt grekisk sallad. Hemfärd efter fyra timmars panik.
Jag och Louise körde runt som galningar med flyttlådor, sopsäckar och allt annat man kör runt med vid en flyttning. Vid 20-tiden kom Robban och Reijo och vi satte igång med målningen. Det blev väl ... sådär. Fondväggen står i stark kontrast ill de andra tre väggarna men vi får helt enkelt göra som Louise sa igår; Ha ett brunt/vitt vardagsrum. Vi hoppas alla på en förbättring inför dagens målning.   

Två testosteronfyllda individer (män?) plus två oskyldiga flickor kan bara resultera i en sak;

image160

Tack så jättemycket för hjälpen igår killar!!
Vi hoppas på fortsatt samarbete ... =)


Känslofylld

Skitdag! Skitplugg! Skitkänlsor! Skitmänniskor som sårar mig!

Jag är arg, jag är jävligt arg till och med! På VeckoRevyn som kräver mig på pengar och vägrar inse att jag inte tänker betala. Och sen är jag arg på två personer. En mer obetydlig för mitt liv men även en av stor betydelse. Varför gör du exakt samma misstag igen? Precis det misstaget du lovade att inte göra om! Jag fattar inte Emil!
Den presenten jag fick av dig när jag fyllde 20 känns totalt meningslös och det gör mig så jävla ledsen!

"Nu fyller du 20 år och mycket har hänt i våra liv
men något som aldrig kommer förändras
är hur mycket jag älskar dig"

Bullshit!

Hoppas du läser det här och fattar något, men det kanske är svårt när man är så kär som du är? Eller vad är det annars som gör att du glömmer allt annat?
(Och nej alla som tror att jag är svartsjuk, det kanske låter så men så är det inte. Jag fattar bara inte hur man kan skita i sina "bästa vänner" för en flick- eller pojkvän)

Johan, Louise och alla andra som förväntar er en uppdatering - det här kanske inte var vad ni hade hoppats på men jag lovar att bloggen förbättras snart!


image159
Något du kommer ihåg eller?

Uppdatering

Det är INTE Patrik på bilden där det står att det är Patrik. Det är Niklas.


Nu är jag hemma hos Jon och vi ska äta popcorn och kolla film. Han klappar mig på huvudet. Imorgon åker han hem till Oslo igen, fast då är det bara en månads väntetid innan vi ses igen =)
Jag åker hem på onsdag så den riktiga uppdateringen kommer då, Johan! ;-)

Är proppmätt av all sk påskmat!!!

RSS 2.0