Mitt Norge

Jon/Patrik/Niklas/Emil

Fram till min 20-års dag hade jag aldrig, inte en enda gång, varit i Norge. I oktober förra året fick jag en anledning man inte kan säga nej till att åka dit. Min underbara älskade Jon flyttade till Oslo med Patrik och Niklas. Det kan vara det bästa han har gjort i hela sitt liv, och för mig är det inte så dumt heller. Jag har närmare till Oslo än till Stockholm och jag fick en chans att lära känna Patrik och Niklas på nytt. Vilket jag bestämde mig för att göra och nu känns det som att allt gammal groll är som bortblåst. Första gången jag åkte till Oslo följde Emil med och jag kommer aldrig glömma hur underbart allt var. Det funkade så bra mellan mig och Camén och efter det har allt bara varit bra. 
Kände bara för att skriva om dem eftersom jag nyss pratade med Niklas i telefon och påmindes återigen om att jag faktiskt verkligen tycker om honom. Ärliga, riktiga känslor. Inget falskt. Inget fejkat. Och det känns så bra!

Så Jon, Patrik och Niklas - tack för att ni visade mig Norge!
Emil - saknar dig så att det gör ont

Minnen

image179






















image199

image180

image200

image201

image202

image181

image182


image183

image184

image203

image185

image187

image204

image189

image191

image207

image192

image193

image196

image197

image211

image209

image198

image210

image205

image206



Emil

I'm making flowers out of paper
While darkness takes the afternoon
I know that they won't last forever
But real ones fade away to soon

I still cry sometimes when I remember you
I still cry sometimes when I hear your name
I said goodbye and I know you're allright now
But when the leaves start falling down I still cry


image208

Jag fick låna en ängel

My fortune cookie said


'DON´T BE AFRAID TO SAY YES'

My favourite

ÅÅÅÅÅHHHH

image177

Oj

Sitter i check-in på jobbet, ensam med sprängande huvudvärk och är menad att klara arbetsuppgifterna. Jag klarar inte arbetsuppgifterna. Jag kunde inte ens checka in en grupp på ynka 15 personer. Jag är för bakis. Man får inte skylla på sådant när man ska vara professionell men jag har inget annat att skylla på. Ska nog inte blanda så mycket som jag gjorde igår nästa gång jag ska jobba dagen efter. 

Ta mig härifrån!!! 


Just idag är jag extra mycket kärlekskrank.

Att. Caroline

Svar till Sthlms-Caroline eftersom jag fortfarande inte kan skriva till dig på din blogg:
(observera Caroline, inte Carro)


Taaack!! =) Vad glad jag blir när du säger så!! Åhh Tunisien! Dit skulle jag i september förra året men så kom jag ju in på universitetet och så kunde jag inte =( Men det ska vara jättebra där!! Vad roligt för er!! Bara ni inte åker 21a juli för då ska du ingenstans förutom till Flen med mig (ja jag vet att jag tjatar men jag tar inte ett nej) ;-p
Saknar dig också, men vi ses ju snart! =) Har massor att berätta om en viss grej =)
Puss

Bildkommentar

image175


Jag är förundrad
Nej Jonas, jag ser inte ut som en halvbrat / överklass här!

Tjalala

Om inte planet störtar när jag ska upp i luften i början av augusti så har jag en stark känsla av att den här sommaren kommer bli den bästa på länge!!! 
image176

Sommar!

Nu är det sommarledigt och jag är hemma hos mamma och pappa och Catti (som för övrigt ska klippa mitt hår idag). Skönt med mat jag slipper laga själv, skönt med tvättade kläder jag slipper tvätta själv, skönt med mamma som kramar mig när jag vill bli kramad! 

Har precis pratat med Louise, min kombo, saknar henne! Men vi kommer ses snart igen, om inte annat så i Flen när vi ska till dig Åsa!!! Kommer bli så sjukt kul! =)

Nu hinner jag inte mer .. dags för klippning!

Pusskram

Update

Denna blogg tillägnas Johan Sandqvist

Har inte uppdaterat på ett bra tag, detta pga tillfällig Internetuppkopplingsbrist, det vill säga att när jag och Louise övervägde om det var värt att betala Internet under sommaren (=det kvartal på året vi inte tillägnar i Karlstad) kom vi båda fram till att det inte var det. Om vi ångrar oss nu är en annan fråga.

Mycket har hänt. Klarade bland annat tentan i fortsättning av organisationsteori-kursen. Med ett poäng. Så otroligt skönt! Sitter för tillfället i skolan och försöker förstå välfärdsmodeller och sysselsättningsprofiler och arbetsmarknadsdeltagande runt om i Europa. Det regnar och är grått. Skulle vilja träffa människan som myntade uttrycket "Sola skiner alltid i Karlstad" för en revidering av slagdängan.

Mycket festande. Jon har varit här tre gånger på en månad och jag har även fått finbesök av både Patrik och Niklas. Inflyttningsfesten var lyckad. Valborg var lyckat. Campusfesten var lyckad. 
Olyckligt är mitt stackars hjärta. Eller var! Bara den dagen. Tror att det mesta av sorgen försvann med tårarna och tack vare min vad-det-nu-är kan jag se framåt istället för att gräva ned mig i självömkan och sorg. Så jag omformulerar den kursiverade ovanstående meningen till Inte helt olyckligt är mitt hjärta
Det ska bli fruktansvärt skönt att åka hem. Det ska till och med bli skönt att jobba. 

Johan, jag måste fortsätta plugga, men vi ses på fredag! =) 
Tack igen för att du är så snäll och kommer och hämtar mig!! 


image161  

image162

image165

image166

image167

image168

image170

image171

image172

image173

Johan - här får du kramen igen!! =) 


RSS 2.0