LouiEina

"Jag sitter här och förundras över hur mycket annat man kommer på att man kan göra istället för att plugga .... som att gå och tvätta öronen till exempel"

.

ÅHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Mitt underbara liv

Jag älskar hur fort saker och ting tar en vändning. Igår var mest en skitdag (ytterst få sådana här i Karlstad men ibland smyger de sig på) och idag är en helt underbar dag! Jättefint väder, tvätten ligger (äntligen) i maskinen, motivationen till att skriva min hemtenta börjar sakta men säkert infinna sig, ena semianriet är överstökat och bäst av allt; jag får förhoppningsvis besök av tre helt underbara vänner den 5e maj när jag och Louise ska ha vår efterlängtade inflyttningsfest!! 

Tove (har ingen bild men Tove är en av mina fyra klickmänniskor som jag träffade på Älvsjömässan när vi jobbade där i mars förra året, heeeelt underbar!)

och

image156 
Patrik (pinsamt om det här är en bild på Niklas men ni får ha överseende med att det är omöjligt att se skilland på dem två)

och

image157
Jon!!!  Min bästa av alla bästa!! (det är btw Niklas som står till höger)
Mycket fin bild. Haha!


Hoppas, hoppas, hoppas att ni kommer!!! Det skulle vara så himla kul! Kanske kan matchmaka mellan Tove och Jon igen ... om Jon inte är för full och därav inte kan kyssas vill säga ;-p


Ni MÅSTE komma!!!


Och Tove, vad kul det var att höra din röst idag! Så länge sedan sist. Vi ses i påsk ;-)





Veckans image158 går till:

Inte helt oväntat Jon - för det fina smset inatt (och för att du är du såklart, men då skulle veckans puss alltid gå till dig och då är det ju inge kul längre
Louise - för att du otvivelaktigt följde med mig och gungade igår (och för att du sa: Jag börjar längta tills vi ska flytta)
Tove - för att du är så positivt inställd till mina idéer
Sthlmscarro - för att du får alla att känna sig omtyckta och för din strålande glädje som alltid smittar av sig


Barnagörande

Carro till mig helt apropå ingenting:
 "Om du och Jon skulle skaffa barn, fatta vilka snygga ungar ni skulle få då!"




Kul att du tror det men de snygga ungarna får några andra pippa fram! =)

Vem vet?

Det är helt sjukt hur saker och ting ofta blir till något man inte alls räknat med. Den här helgen till exempel. Trodde att jag skulle vara ensam eftersom alla mina vänner åkte hem, men istället har det varit en av de mest händelserika helger jag haft på länge; skratt, gråt, spöken, känslor, besvikelse, vin, hej-knekt, mat, shots, ångest, vårskrik, Valfrids, nudlar, stress, sång, Linnéa-Petra-kyss, Linnéa-Petra-smek, Linnéa-Petra-sug, poker, chock, förnedring, naken-ända-in-till-själen-känsla, saknad, dans, annans säng, ärlighet, falskhet, lycka...

Fredagen var känslomässigt värst. Bäst också. Vill aldrig mer vara orsaken till att sådana ord riktas mot mig. Det gjorde så himla ont och även om jag strax därpå fick motta en ursäkt (som för övrigt kom väääldigt oväntad men ännu mer uppskattad) hade han ändå valt att säga just de orden. Ännu mer ont gjorde det när jag förstod att jag var oförmögen att försvara mig och allra mest ont gjorde det när jag insåg att det faktiskt var jag som stod för den ilska och besvikelse han uppenbarligen kände. Usch. Och förlåt!   

Sjuk, störd och totalvrickad helg

image147

image148

image150

image151

image152

image154

image153

image155



Ser fram emot måndag, tisdag och onsdag = alkoholfria! Och sedan har jag planerat att endast inplanera EN alkoholkväll i helgen, vet bara inte vilken (fast om jag känner mig själv rätt kommer min planering ha spruckit redan på fredag)
Nu ska jag ta en dusch och längta lite mer till ikväll när min Åsa kommer hem!! Saknar jättemycket. Saknar Jon också.

Typ storm ute.

Dubbla känslor. Allt. Ångest/lycka. Glad/ledsen. Mest lycka. Och frustration. Och tristess. Och saknad!
Saknar dig!

Bombä Strängnås

♥ Οι αγάπες μου ♥

101459-146
Camilla . Louise . Linnéa . Petra

Τι θα έκανα χωρίς σας;

Från min bästa vinkel

Det här underbara inlägget (föreställande mig i allra bästa form) fann jag alldeles nyss på min kära vän Nathalies blogg

Petra is the shit!

Väntetid

Min tisdag kommer se ut följande:

6.30 - vakna, klä på mig, träffa Åsa och Carro
6.45 - långpromenad med ovanstående människor
8.00 - dusch, frukost, smink, kläder. Beräknad tid: drygt 1 timme
9.15-9.45 - väntetid
9.45 - träffa Maria
10.15-13.00 - föreläsning med gästföreläsaren Fritz ♥
13.00 - ? Lunch + väntetid
14.00 Bugg med Pelikan och Emma
15.30 - väntetid
17.15-18.45 Boxträning med Louise
19.15 - Dusch 
19.30 - Matlagning = väntetid eftersom kyckligen aldrig blir klar
20.30 - Prata med frivillig i telefon
21.30 - Sova

Antal "väntetid" - 4 st
Antal väntetidsminuter - 190

Jag ogillar att vänta.
-------------------------------------------

Varför jag älskar våren;
- det är ljust ute
- tussilagosar, videung och krokusar tittar fram
- det blir varmare ute
- vinterjackan + vinterpjucksen kan läggas bort
- den älskade sommaren närmar sig
- alla blir så mycket gladare
- det är roligare att dela ut tidningar i sol än i regn
- det spritter i kroppen på ett sådant där skönt sätt
- jag blir, om möjligt, ännu mer kärleksfull
- mitt "lyckobrus" infinner sig betydligt oftare
- + allt som är bra


Jag älskar våren! Hoppas den är här för att stanna (troligtvis inte). Man får passa på att vara lycklig så länge den varar!
image145



Linnéa sa till mig idag -
"Petra, det finns ett japanskt ordspråk som lyder; om ett problem inte har en lösning...är det inte värt att tänka på, om ett problem har en lösning...är det inte heller värt att tänka på"
Vad betyder detta? Och hur hjälper det mig i min flygrädsla? Ja, det ska jag tydligen klura på medan jag sitter där uppe i luften tyckte Linnéa.
Om det är så som ordspråket säger, så finns det ju inga problem. Inga man tänker på i alla fall. Och det skulle ju vara skönt. Men hur ofta visar man alla att man älskar dem överdrivet mycket och äter den godaste maten och har sex med sin drömkille och umgås hela tiden med sin familj och umgås hela tiden med sina vänner och umgås hela tiden med sin drömkille och reser dit man helst vill resa eftersom man ska leva varje dag som om den var den sista?

Nu måste jag nog sova eftersom jag ska upp så tidigt imorgon.
Ska fundera lite mer över hur Linnéa fungerar som människa. Hon är ytterst unik ska ni veta. I mycket positiv bemärkelse. Glad över att ha en sådan tjej i mitt liv.
Babe - ha så kul i Åre!!! Gör inga dumheter och bryt inga ben men ha jävligt skoj! Dubbeldate när du kommer tillbaka ;-p

Puss och kram alla gull

Inlägg till Hatan

Natah! Det går inte att kommentera din blogg!
"This entry does no longer excist" står det!!! gaaaaaah!

Men här kommer det istället:


Samtal till en fruktansvärt trött Petra som nyligen var hemkommen från ett ganska jobbigt arbete efter att ha sdovit två timmar natten innan och vars bakfylla fortfarande hängde kvar:


Evelina sa: Gissa vem Natah var hos i natt?
Petra: Natah? (Fundersam) Min Natah? (Nu börjar det gå upp för mig vem hon pratar om) I natt? (Vadå INATT?) Hos ngn? (VEM FAN DÅ??? + lite panik)
Petra: Evelina! Jag har inte den blekaste så var nu så vänlig och tala om det för mig!
Evelina: Jonas
Petra: Jonas? (Nilsson??)
Evelina: Joppe!
Petra: VA?!?!?!?!?!?
(Sen berättade hon hur det egentligen låg till och jag blev lugn)

Den där Evelina ska bli mörsad en vacker dag, det är ett som är säkert!

Läget bruttan? Nu är det vååååååååår! =) 



 

image143
HAHAHA


 


Svar

Alla ni som undrar -

- jag har fortfarande inte riktigt fattat varför de är osams men det hade med ekonomi och brist på hänsyn att göra, ingen bra blandning med andra ord.


Imorgon ska jag och resten av mitt patrask ut till Skoghall för den stora dansdagen! Emma ska dansa och det kommer bli så himla kul att se henne live! Lycka till babe! ;-)

Smått bakis hela dagen idag. Och imorgon är det dags för superier igen, men dock lite lugnare eftersom jag ska jobba på söndag. Exakt vad jobbet går ut på har jag inte riktigt förstått men att jag ska jobba pga Dolly Parton vet jag (!). Ska fungera som någon slags vakt. Och betalningen är inte helt dålig den heller =)


Torsdagkvällens början i bilder:

101459-138
Jag och Carro leker modeller

101459-140
Jag och Carro ... tror vi försöker oss på ngn slags pose igen
(Kolla Natah; jag tittar in i kameran!!!)

101459-141
Jag och Louise är glada
(Natah: IGEN!!!)

101459-139
Carro, Louise och jag samlade i en trevlig trio

101459-142
I färg också!! Carro - Louise - Manne 


:(

101459-134


Ja. Nu gråter jag. Mina tårar. Utan att ha sett en film eller läst någon bok. Och inte är det glädjetårar heller. Det är tårar skapade av mig och min sorg, min sorg över att det inte finns något "Jon&Emil" längre. Ni kanske tänker, för att uttrycka det som Natah sa; "Men det är väl inget att gråta över?", men uppenbarligen är det det...eftersom jag gråter. Och ni som känner mig vet att jag inte gråter ofta (om det inte pga just film/bok/glädje).

Jon och Emil är mina bästa bästa killar i hela världen, och allra bäst är dom tillsammans. Men nu kommer det aldrig mer vara så. För ett dumt jävla bråk.

Jag har alltid känt mig så stolt när jag ser de två tillsammans, när de kommer gående mot mig, ler, kramas, säger att de älskar varandra, skrattar, löjlar sig, stoppar upp fingrar i min näsa och mina öron, dansar, spelar buzz ... allt. Allt har de gjort tillsammans. Och med mig. Tänker hela tiden på den där Osloresan när allt kändes så bra, nästan för bra för att vara sant ... och nu finns inte det längre. Nu kommer jag aldrig (enligt dom båda) få stå i mitten av dem på ett kort, få dansa mellan dem två på bardisken, få kramas tillsammans och säga "jag älskar er". Jag kommer aldrig få laga min uppskattade kyckling och höra dom säga "såhär gott har vi inte ätit på flera månader" för att sedan skåla i våra vinglas och leka lekar och vara störda och bära runt på varandra. Och jag vill inte ha det så! Jag vill vara störd med Emil och Jon!! Jag vill att dom ska slänga sig ner i sängen och kramas och slänga iväg mig någonstans så att jag inte får vara med bara för att dom "älskar varandra mest".

Jag kommer att sakna vår trio. Jag kommer att sakna se de två bredvid varandra. Jag kommer att sakna höra deras gemensamma skratt. Och mest av allt kommer jag att sakna se de två komma gående mot mig med deras leende ansikten och känna den stolthet jag alltid känt! 
Jag kommer att sakna oss!

101459-137

Hmm ...


Robban ringde nyss och spelade upp en låt i telefon som tydligen skildrade mitt liv om 25 år när jag är ensamstående tvåbarnsmorsa

Tack Robban.

Emil: "Vill du höra det pinsammaste?! Mamma hittade mina sexböcker jag köpte i Oslo, kama sutra och great sex .. och sen hittade hon mitt glidmedel också som hon trodde var hårgelé så hon ställde in det i badrummet där min syrra sedan hittade det!"

Det bästa Emil sagt idag: Är det Robban i lila kostym på din blogg?
Jag: Robban?! Hahaha ... nej nej , det är Emmas gamla danspartner
Emil: Jaha, tycker det var likt honom. Nu när jag tänker efter är det till och med Väldigt likt honom!

Robban, dansant, i lila kostym ... haha!!! HAHAHA!!!



Hahahaha!

Tillbaka till verkligheten

Världens bästa bästa bästa bok!
Är nästan lyrisk.
Låter lite halvtöntigt eftersom det bara var en bok, men det var egentligen mer än så...
Världens bästa bästa bästa bok!


"Vill jag ha ett liv där jag bara går och undrar hur det skulle vara på andra sidan? Eller vill jag ha ett liv där jag bara hoppar över till andra sidan och testar?"

RSS 2.0