Sunksittning

Ikväll är det sunksittning som gäller. Det blir fadderbyxorna (schysst va Daniel?!) och någon mindre fin t-shirt. 
Sitter i mitt kök nu och kollar på när Linnéa diskar. En disk i världsklass måste jag säga. Nu kom Axel. Meningen är att vi ska plugga men eftersom vi ska befinna oss på Gitarr kl 16 för att för-förfesta och hos Lotta på Frödingshöjd kl 17, anar jag en mindre koncentrerad pluggtid. Axel har precis hivat upp sina brända bullar på mitt köksbord. Hans brända bullar med hackade cashewnötter på. MVG för nytänkande. 

Jaja, ska väl sätta igång med resultat, kapital och kassaflöde nu.
 

Happy happy

Igår innan spinningen satt jag och Caroline och pratade lite. Som vanligt svävade jag iväg i mina tankar och hörde inte riktigt vad Caroline sa tills jag insåg att hon pratade om mig. "...och du ger alltid så bra komplimanger".
Jag sken upp på en gång och lyssnade nu mer koncentrerat.
"(...) och därför tror jag att du kommer att bli en jättebra personalvetare!"

Du gjorde min dag med den komplimangen Caroline! Tack! =)

image223


!!

Det luktar blöja i vår trappuppgång!!!
Igår luktade det fisk
Dagen innan luktade det curry
Dagen innan det luktade det sopor 


Vad håller dem på med där nere i invandrarverkets asylsökandes lägenhet?

Fredag morgon

Nu börjar helgen, och den inleds fenomenalt med en 4-timmars tenta..
Ska börja med frukosten snart, Louise ligger fortfarande och sover men frukosttiden 10.15 kvarstår, så jag ska göra äggröra nu =) Efter det ska jag hoppa in i solariet för att sedan packa klart och bege mig mot skolan. Skrivkramp. (Varför får man inte skriva tentan på en dator?) Efter det skjutsar Emma ner mig till stationen (där jag kommer träffa Linnéa!!!) =) Tre timmar på ett tåg. Låter kanske jobbigare än vad det faktiskt är, för det här är första gången jag kan åka tåg, lyssna på musik, och bara slappna av, utan att behöva ha dåligt samvete för att jag inte tar tillfället i akt och pluggar. En timmes väntan på Centralen. En timme till på tåg / buss. Hemma!
Släktträff imorgon. Mamma och pappa firar silverbröllop! Har inte träffat dem sen i somras så det ska bli väldigt skönt att bara få komma hem och vara dotter igen ... och få alla de tusen kramar jag jämt vill ha. Tyvärr blir det en snabbvisit i Nynäs för på söndagen åker jag igen.. fast inte hem, utan till Vällngby. Ska dit på ett hämta-margarin-uppdrag. Förhoppningsvis får jag en eller två kramar där också...

Trots att jag missar en troligtvis sjuuuukt kul fest här i Karlstad ser jag fram emot vad helgen har att erbjuda mig på annan ort.

Nu har Louise vaknat =)

Vilken stjärna!

Jag skrattar så jag gråter varenda gång!!! =)
http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

Ibland avundas jag Hubert

Hubert behöver bara stå där. Han är alltid fin. Blir klappad och ompysslad. Utan att ge mer än sin skönhet tillbaka. Behöver inte göra sig till. Han behöver aldrig tänka jobbiga tankar. Framförallt behöver han inte tänka på en arbetsrättstenta han ska skriva imorgon. Ibland avundas jag verkligen Hubert.


Hubert i all sin glans
image222

RSS 2.0