Inför

Nu sitter jag i köket och använder Louise(´s) dator. Vi har precis gått bort med soporna och jag var tvungen att stödja mig mot henne likt Rudolf stödjer sig mot Carin. Jag säger då det; Är det inte hälsporre är det skoskav. Men som min kära vän Nathalie skulle sagt; Vad gör det om 100 år?! 

Imorgon är det Valborg och firandet börjar med frukost här hos oss. Tiden är satt till 9 och känner jag mina vänner rätt dyker de upp runt halv tio-tio vilket betyder att jag kommer att välkomna dem full. Begreppet salongsberusad kanske passar bättre. 

Det känns som att morgondagen besitter en hel del överraskningar och känslor, bland annat lycka (och dess motsats) och den som lever får se. Hoppas att jag klarar natten. 

Trevlig Valborg till er allihopa!  

Ragnar gav mig det bästa sex jag någonsin haft!

Personen det här inlägget handlar om har tidigare bett om att vara anonym. Jag tar hänsyn till detta och kallar honom därför Ragnar (han bad om just det namnet).

Ragnar och jag har haft sex. Verbalt. Utan att använda oss av erotiska termer, stön, sexuella anspelningar... Vi bara pratade.
Jag träffade Ragnar på en av mina vänners fester och konversationen satte igång på mitt initiativ då jag anpassade mig till situationen och frågade ut honom om den snygga bruden han tidigare sett på stan. När man är ute efter att starta en djup och givande konversation måste man fånga offret likt en fisk går på sitt lockbete. Man får offra sig själv, lägga ut sig, korten på bordet och bara köra. Precis som jag gjorde (för övrigt föddes jag till jordens bästa konverserare). Samtalsämnet ändrades dock snabbt, inte för att jag tycker att det är tråkigt att diskutera snygga tjejer utan för att Ragnar ville konvertera till den svenska kyrkan på 1600-talet och dess historia. Jag fattade noll och nickade instämmande. 
Vi satt där, han i sin fåtölj och jag i min, i vad som kändes som en sekund eller en evighet och visade sig vara närmare två timmar, och bara pratade. Jag vet inte om alkoholen hade en positiv verkan på det hela eller tvärtom men jag vet att jag inte intresserade mig för den just då. Jag kan inte heller sätta fingret på vad det var som gjorde just detta samtal så minnesvärt så jag får väl skylla på "det". Samtalet hade "det". Precis som det bästa sexet innehåller alla fantastiska faktorer; känslor, samspel, djup, attraktion och så vidare, så innehöll mitt och Ragnars samtal allt det och lite till. På en barntillåten men ändå vuxen nivå.

Såhär i efterhand är jag, just för detta specifika tillfälle, otroligt tacksam för min öppenhet och oblyghet vad gäller att socialisera mig med andra. Jag pratade med Ragnar i telefon igår och han får mig att vrida om mina tankar som de aldrig vridits förut, och då ska jag påpeka att jag ändå är utav arten "tänkare". Jag älskar hur han får mig att fundera på sådant jag så många gånger tidigare funderat på men aldrig ur den synvinkeln. Hur han nästan läser mitt allra innersta som om det vore en öppen bok, men ändå lyckas framställa mig som intressant och vettig. Han ger mig så mycket, intellektuellt, och det är en så sjukt häftig känsla! 
Mötet med Ragnar och dess fortsättning klassas helt klart bland top 3 det här året! 

Jag är glad att jag inte var rädd. 
Jag är glad att han är likadan.

Jag och mina fruar har varit på semester

Nyligen hemkommen från vårens fjärde semester. Denna gång tillbringades den i Skövde med mina älskade vänner/fruar; Louise, Malin och Linnéa. Jag och Linnet (haha) åkte redan i fredags, vilket Louise och Malin också gjorde men de åkte till Göteborg då medan jag och Linnéa åkte direkt till Skövde. Jimmy (eller den förlängda Bojjanversionen: Jimmy Jimmy Hjertsson) hämtade oss vid Skövde resecentrum. Han bor i Ryd, Skövdes motsvarighet till Stockholms Malmvägen, eller mer bekant, Karlstads motsvarighet till Kronoparken, DOCK var detta Ryd aningen rackigare. Känslan förde en tillbaka till de massiva charterhotellskomplex man sett i sina dagar och för att förbättra känslan ytterliggare och associera till Turkiet mer än tidigare möttes vi av en man med utländsk härkomst i trappan som efter en nanosekund uttryckte "vilka snygga tjejer" vi var. Helt oberört. Bara sådär. Kändes också lite osvenskt när jag och Linnéa endast gick förbi någon slags kiosk och några sekunder därpå vällde det ut håriga män i sin bästa ålder för att "kolla". Men men, sånt är Ryd.
Jimmy hade i alla fall lagat mat åt oss, pasta carbonaragratäng med chili. Imponerande och väldigt gott! Roulettespelet plockades fram och sen var vi igång. Kvällen avslutades på nattklubben Vatra som kanske inte är den bästa klubb jag och Linnéa besökt i våra dar.
Dagen därpå anlände Louise och Malin till lägenheten vid 13-tiden. Vi åkte in till stan med Louises mamma som hade kört dem från Skara och strosade runt. Jag och Linnéa insåg ganska snabbt att detta var ett dumt val av oss då bakfyllan slog till och det bokstavligen myllrade med människor. Aldrig är andra individer så fruktansvärt ouppskattade som när man är bakis i solen! Jag och Bojjan gick därför till Mc Donalds, köpte Mc Flurry daim med kolasås och satte oss på en mur. Sen åkte vi hem.
Middagen bestod av Tacos för ovanlighetens skull och granne-Danne, mer känd under namnet party-Danne joinade oss. Även denna kväll plockades Roulettespelet fram och så in i dimman! Party-Danne ramlade ner på Jimmys bord. Vi dansade och hade skitkul när Malin plötsligt stängde av musiken för att proklamera att det var dags att bege sig in till stan. Vi åkte till Bogrens, 120 spänn i inträde, stort ställe, varmt som fan, halvkass musik och storstadshybris. Dansade dock tills jag inte kunde dansa mer.

Väl hemma utbröt först skrattattacker (Malin och Louise) och sedan kackel (Malin, Louise och Linnéa), vem skulle sova var, ingen kunde sova i samma rum som jag och Jimmy, luftmadrass hit, luftmadrass dit, bäddsoffa ut, bäddsoffa in och så vidare. Det slutade med att jag och Jimmy sov i skilda rum och Malin sov ensam i bäddsoffan. Jag säger då det. 

Roligt var det i alla fall, som alltid när jag är med mina tjejer. Hoppas det blir fler semestrar inom kort. Tack bejbs (och Jimmy och party-danne) för en underbar helg!

image246

image247

image248

image249

image250s


Lalala (Babe, den lilla grisen)

Idag såg jag två små fåglar pussa varandra!

HÄLSPORRE!!!

Jag har hälsporre! Fick ett professionellt utlåtande idag efter att typ ingen trodde på hur ont jag faktiskt har. Åsa, snäll som hon är, ringde ett samtal till kiropraktor-Micke som guidade henne via telefon till punkter i min fot och konstaterade snart därpå att jag har hälsporre. Linnéa tycker att det låter som att jag har ett djur i hälen. Det gör jätteont och mamma sa idag att om man har otur kan man ha ont i ett halvår! Hur ska jag kunna gå på tå så länge? Dessutom tror jag inte att den som gett mig det här tog hänsyn till att jag varken har råd eller tid att ha hälsporre!

För övrigt tror jag att jag har slagit nytt rekord i att använda ordet hälsporre flest gånger per dag.

Försvinn hälsporre!

Världens bästa bakisdag

Igår vaknade jag upp med en huvudvärk som fick hela min kropp ur balans. Runt 12-tiden åkte Louise och co. iväg för att köpa pizza som intogs i Camillas och Emmas numera gamla lägenhet. Jag orkade knappt äta, prata eller se någon - bokstavligen. Det kändes som att mina ögon tog del av de konsekvenser min förtjänta bakfylla bidrog med. Efter någon timme ringde Niklas och sa att han skulle komma hem till mig för att sola, så jag gick hem och ut på balkongen. Där satt vi i drygt tre timmar. Att sitta kändes ändå rätt okej men varje gång jag reste mig upp påmindes jag om mängden alkoholintag kvällen innan.
Sex and the city i soffan när Niklas plötsligt sa
"Om jag får låna din broccoli lagar jag mat"
Vem tackar nej till något sånt?  
Så vi gick hem till honom, jag la mig i soffan, han lagade mat. Vegetarisk såklart. Jättegott. Sen kollade vi på tv som utbyttes till film och sen snarkade Niklas. Jag gick hem efter klockan tolv någon gång (en halvtimme efter att min huvudvärk hade släppt). 

Med alla gårdagens ingredienser blandade kan jag absolut säga att det var den bästa bakisdag jag någonsin haft. Tack Niklas!   

Jag kommer att sakna dig!

Jag vill inte att du ska flytta!


För att tänka på något annat dyker "kläder" upp i huvudet. Alltid denna fråga; Vad ska jag ha på mig ikväll? Molnen ligger som ett enda stort täcke (inte ett vitt fint duntäcke, snarare ett smutsigt vanligt täcke) på himlen. Kommer det att regna senare? Sådant måste man ha i åtanke när man väljer kläder, och frisyr! Hur ska jag ha håret? Nämen jaha, här kommer Louise in i vardagsrummet och visar vad hon ska ha på sig, väldigt uppklätt. Nästan för fint. Då var ribban satt alltså. Eller nähä .. hon ska visst inte ha på sig det där när vi ska ut och dansa med bönder!! 
Lägger problemet på hyllan i en timme till. Jag kan sminka mig istället och nej (!) jag sminkar mig inte i en timme.


Jag vill inte att du ska flytta!

Periodare med ursäkter

Jag är en periodare på många sätt och för en del av mina ovanor, som snarare kan kallas vanor, vill jag be om ursäkt. 

1) Denna ursäkt riktas främst till mig själv men även en del andra som jag vet önskar en förbättring; Mina uppdateringar som periodvis kommer flera gånger om dagen för att sedan avta helt

2) Mitt vulgära språk och mitt utelämnande av mig själv, både i den här bloggen och i det verkliga livet. Detta kanske egentligen inte stör någon på riktigt men jag har en speciell person i åtanke och denna ursäkt går oavkortat till honom

3) Mina utgående, ständigt återkommande, samtal och sms som av någon anledning tenderar att hamna hos någon som förtjänar bättre. Bör jag nämna att detta oftast sker under mindre nyktra tillfällen, eller är det underförstått?

4) Förslag. Någon?

Jag kan inte säga att jag aldrig mer kommer att behöva be om ursäkt för ovanstående igen, men jag kan säga att jag känner det man "ska" känna (kanske inte gällande punkt 1); skam, och det betyder att jag är medveten om när och att jag handlar vad den andre individen i fråga anser vara felaktigt, samt att jag inte gillar det.

Jag vill också ha sex!

Jag är sjuk =( 


image244
Här är jag och mamma på Wolne Miasto

image245
Och här är jag och Maggan (min chef) med wyborowan


Jag är glad för Åsas skull. 
Jag är glad för Louises skull.
Jag kommer att vara avundsjuk på Linnéa och Camilla och Malin om de åker till Skövde.
Jag vill bli frisk. 
Jag vill träna.  

Nu åker jag till Polen. Klockan är 08.27!

Skönt att man har sovit fyra timmar, är bakis samt pank och ska bege sig till tåget för att åka ned till Nynäs för att åka till G´dansk. Bra också att man lyckats såra en vän och betala taxin dubbla gånger. Mycket stolt över vad jag lyckats åstadkomma det senste dygnet.
Trodde som sagt att jag hade runt tusenlappen kvar på kontot, men det stod 280 när jag kollade?! Hur gick det till?

Aja, åker till Polen nu. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Tillbaka på tisdag.

Niklas - förlåt

Olyckans dag

Dagen började bra. Jag och Åsa skulle på tur. Vi bestämde oss för att besöka Gruv(o)lyckan. Hemskt ställe.
Tillbaka på stan hittade jag ett par skor som jag ska ha imorgon på banketten. Mycket nöjd över mitt köp. Dock ändrades humöret hastigt och lustigt kring 11-tiden och det har tyvärr suttit i hela dagen. Trots att jag försökt sysselsätta mig med allt möjligt; sola, gå långpromenad med Sofie, umgås lite med Sofie och Helen, laga mat i dryga timmen, städa, byta lakan och så vidare, mår jag fortfarande lite halvpiss.
Imorgon är det som sagt HotSpotdagen, det vill säga "Sveriges största samlade arbetsmarknadsdag", och jag ska vara värd för Academic work vilket jag är jätteglad över. Kvällen avslutas alltså med en bankett och jag har kläder, skor, hår, allt, klart. Ändå ser jag inte fram emot det. Vet inte vad det är för fel på mig, sen när har jag inte gillat partaj?!

Jag antar att det hela beror på all skit som ibland dyker upp. Folk man försöker glömma hör av sig, folk man försöker återknyta band till hör av sig på fel sätt, eller hör inte av sig alls. Pengarna är i princip redan slut. Ska åka till Polen på fredag och är lite orolig över båtresan. Väntar på resultat. Nervöst.

Önskar bara att våren kan komma för att stanna. Och att mitt glada humör gör likadant.

Det blir säkert bättre imorgon.

RSS 2.0