Sex...

...and the city-filmen! Jag vill verkligen se den!
Enligt Aftonbladet, hur tillförlitliga de nu är, utlovas ögongodis och intriger, mode och pinsamheter och allt som hör Sex and the city till!

Jag längtar så himla mycket tills jag får se den!

image281

Nu är det klart!

Nu har jag sommarlov! Känns lite ironiskt att kalla det så då jag är ledig i en vecka för att sedan inta min plats på Polferries kontor igen, men man ska inte vara bitter!

Klockan fem ska vi gå upp till Rumpan för att ta en öl (cider i mitt fall) och säga hej då till Danne, vemodigt!

Checklista
VG på förra kursen [x]
Sova på parkeringsplats [x]
Hitta ny lägenhet [x]
Hitta ny, fin, lägenhet [x]
.

image280
Min allra bästa Danne någonsin!

Nu tar jag sommar! Hej!


Här blir inga barn gjorda

Jag vet att mitt bloggande är lite oprioriterat för tillfället men det beror helt enkelt på att jag har väldigt mycket annat att göra så som att låta bli att diska, plugga, skriva avhandlingar till höger och vänster och så vidare.

Jag lever. Jag mår bra. Jag återkommer.


Imorgon är det btw slutseminarium, sedan har jag "sommarlov"! =)

Jag är så glad!

Jag har hittat värlens finaste lägenhet, och jag är etta på den! Gick dit idag för visning och jag blev kär nästan direkt. Det bästa av allt är att det bara är sommarväntan kvar, sedan flyttar jag på en gång. Jag får tillgång till lägenheten redan den första augusti (måste dock betala dubbel hyra då) så jag har hela månaden på mig att flytta. Åh jag är så glad! Dessutom kommer jag ännu närmare mina underbara vänner! =) 

Här är den! =)

image279
 

Aahhh

Bakis. Och så är det så jäkla varmt. Och Jon håller på att tjata om att gå till pizzerian vilket jag verkligen inte vill eftersom jag har ont varenda ben i min kropp. Vet inte riktigt vad jag har gjort men det känns som en blandning av träningsvärk och benskörhet. Inte för att jag vet hur benskörhet känns men om jag skulle ha det tror jag att det skulle kännas såhär. Så jag kanske har det?

Niklas hör av dig!

Hade svinkul igår! Om en vecka åker jag hem. Känslorna för det är blandade.
Pallar inte skriva mer ...

Across the universe

Filmrekommendation kommer här: Across the universe
Se den!
Gillar man the Beatles låtar är den till och med ett måste!

image278
 

Vacker med fina händer

Frukost och lunch, det vill säga brunch, har intagits och bestod av nudlar. I vanlig ordning, får jag väl lägga till. Jag har helt tappat lusten för att laga mat vilket är ganska tråkigt eftersom jag normalt sett älskar att prova nya grejer i köket, men det är som bortblåst nu. Dessutom får jag nog inte i mig så mycket näring och energi från alla dessa mängder Eldorado-nudlar...

Igår utgjordes träningspasset av spinning lett av en mycket bra instruktör. I sluttampen, det vill säga de sista 60 sekundrarna, skulle vi trampa ut den sista mjölksyran genom att bara köra på så snabbt vi kunde. Jag pallade drygt 50 sekunder. Sedan fick jag kväljningar. Trodde mest bara att det var ett slags uttryck; "Jag körde så hårt att jag spydde", men nu har frasen tagits till nya dimensioner då jag vet att det faktiskt kan sluta så! 

För övrigt är jag på väg till skolan. Vi ska lämna ut vår enkät till ettorna. Efter det ska vi hem, plugga, sola och ikväll ska jag och Åsa kolla på film. Innan det ska jag ha hunnit städa hela lägenheten då Natah, Evelina och Jon kommer på besök imorgon.
  

image277
Här är Åsa och hennes brorsa i mitt vardagsrum.
På tal om absolut ingenting.



Gårdagens bästa: Komplimangerna från Niklas som handlade om mitt vackra utseende och mina fina händer! =) 


Lunch i Selma

Idag och imorgon är mina så kallade skitdagar. Jag längtar så mycket till fredag och varken idag eller imorgon är fredag, vilket betyder att de är väntedagar = skitdagar.
Denna dag började med jobb a´la Petra- och Åsastyle för att fortsätta med plugg då Malin behagade dyka upp. Nu sitter vi i Café Selma och inväntar vår lunch. Jag ska äta Pasta don Pollo och Malin ska äta en hälsotallrik. Jag dricker Coca Cola och Malin dricker vatten, bubbelfritt sådant! 

Ikväll är det spinning som gäller. Superkul.


Fnatti,

de andra männen är Niklas och Danne ;-)

Lektion i polska

Fick detta mail som svar på frågan om det finns något polskt ord som heter "bom"

:-( Bla bla bla ..........   Buziaczek :-)

Bom , dum,srum,mrum,plum ?!   dom =hus   ...  ???????????????  aa!  Prom = färja :-)

Svaret kom från min chef Jarek, den ständigt pedagogiska, förstående och helt fantastiska människa! 

Buziaczek kochanie Jaroslawski!  


Och nu...

...ska jag följa med Louise till Pressbyrån (mors dag på söndag).
Vi tolvtiden ska jag och Åsa, och kanske Malin, ned på stan. Jag ska till Riksbyggen - leta lägenhet, hämta min nya Monki (äntligen får du komma hem!), och viktigast av allt; Hämta Björnbiljetterna!!!
Sedan ska jag förhoppningsvis träffa Bella som är i Karlstad över dagen.
Ikväll är det träning och avslutningsvis är det både Gossip Girl och Desperate Housewives på televisionen!
Bra dag!

Försov mig dock imorse vilket resulterade i att jag missade vår handledning. Äsch. 

"Det är lite kladd i taket"

Har precis haft byteskontroll av lägenheten. Mannen från byteskontrollsorganisationen kom in och sa "nu ska jag se vad ni har förstört". Sedan gick han runt (med skorna på), spolade i toaletten, vandrade vidare och kom in i vardagsrummet - det egenmålade! "Det är lite kladd i taket"
Louise försäkrade honom om att vi ska åtgärda det och sedan godkände han lägenheten. Pust. Då återstår bara städbesiktningen =/ 

Arvika var jättebra! Lugn och skön eftermiddag med Slim Susie, lunch och inhandling av både mat och alkohol. Grabbarna stod för matlagningen medan Åsa spelade gitarr och sjöng för mig. Efter att ha tagit några ackord och kommit en bra bit in i Lalehs låt "Hide away" lade hon snabbt ifrån sig gitarren, döljde ansiktet i händerna och utbrast lite tyst: "Ne nu blir jag generad!". Anledningen var att hon kom på sig själv med att sjunga inför någon annan, vilket hon alltså inte pysslar med. Världens gulligaste Åsa!
Det var underbart att få komma bort en stund och Arvika var precis vad jag behövde. Tack Alex för att vi fick komma! 

Igår träffade jag Niklas, som vanligt. Gårdagens anledning var dock lite annorlunda. 
Niklas är alltid så förstående, det är aldrig svårt att prata med honom, men igår vet jag inte om det slutade som jag ville eller inte. När det gäller Niklas är det i och för sig mycket jag inte vet, känslomässigt, men jag vet att det igår kändes lite sorgligt på något sätt... fast, det är nog bäst såhär ändå.

Det finns fyra bästa män i mitt liv och de här fyra människorna är så så sjukt bra att jag nästan undrar vad jag gjort för att få ha dem hos mig. Hade allt varit som vanligt hade även en femte person haft en välförtjänt plats men jag kan inte referera så till honom längre. Jag saknar dig Emil!


image276
Gammal bild på mig, Jon och Emil från Nöjesfabriken

Tydligen ska jag filma uppträdandet på Göta Lejon den 1a juni. Jag fick nämligen ett sms av min syster imorse där hon skrev: "Du kommer få äran att filma när vi uppträder". Vad ska jag filma med? Ska jag stå tryckt mot väggen och filma med en sådan där bautamakapär eller ska jag sitta på min plats och filma med min kamera som ger suddiga utslag var tredje sekund? Hur tänker du Catrin Davidsson?  

Snart så

Väntar på Niklas nu, han kommer förbi här innan vi möter upp Åsa. Sen far vi till metropolen Arvika!
Synd att det totalpissar ute!

Han sa ja! =)

Arvika, here we come!
(Haha)

Skön vändning

Dagen "Världens-tråkigaste-dag" (det vill säga idag) kanske inte blir så illa ändå, dock började det inte speciellt bra. Vaknade runt tio-tiden, ont i magen. Gick upp och öppnade dörren till köket. Där satt Louise.
-Ska du vara hemma idag? (detta sades med antydan till hopp om ett ja-svar)
-Nej, föreläsning
- Hopp, sa jag och gick och la mig igen

Jag hade på känn att dagen skulle bli en så kallad tråk-dag, det vill säga en sådan dag då man inte har något att göra. Anledningen till att jag hade det på känn var för att jag visste att jag inte hade något att göra.

Efter att inte kunna somna om gick jag upp för att lägga mig i soffan. Jag tyckte att det kändes som en bättre plats att ha ont i magen på. Så där låg jag. I soffan. Med värk. Kul, tänkte jag för mig själv. DÅ plötsligt, ringde det på telefonen. Displayen förtäljde att det var Åsa som ville något
- Hallå, svarade jag och svor lite åt min misslyckade ansträngning att komma på ett originellt svar
- Hej, sa Åsa
- Hej, hur ere?
- Jorå, allt är bra förutom att jag ser ut som en rysk hora i håret

Åsa knackade sedan på dörren och visade upp sin miserabla 1200-kronors frisyr. Jag tyckte dock att de gula skiftningarna var fina.

Åsa och jag gick till affären och köpte godis. Inte för att vi var speciellt sugna utan mest för att ha något att göra. Sedan gick Åsa hem och tofflade.

Dagen fortsatte i liknande mönster. Inget hände. DÅ plötsligt ringde Åsa och sa att vi ska åka till Arvika imorgon! Så det jag för tillfället sysselsätter mig med är att försöka tvinga med Niklas. Ingen Niklas - inget Arvika. Det har alltid varit, och kommer att förbli, mitt motto. Föhoppningsvis kan han skrapa ihop lite pengar och följa med och i sådana fall kommer vi att ha svinkul! 
Men som sagt. Tillståndet fram till det slutgiltiga svaret är nervöst... den som lever får se. 


Vårruset

Nu ska jag till Sundsta för att heja på mina vårrusande vänner. Jag, Linnéa; Niklas och Fredrik åker ned. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro ryktet om att 9000 personer ska delta går, så liv lär det ju bli i alla fall =)

Lycka till tjejer!

image275

Jag är besatt tror jag

Klockan 10.35 idag satte jag på mig städkläderna. Skulle bara kolla något på datorn innan jag tänkte sätta igång. Nu är klockan 14.48 och jag sitter fortfarande kvar. Jag tror att jag nu har kollat på typ varenda klipp på hela youtube med Björn! Det är helt sjukt. Jag har till och med tappat tidsuppfattningen.
Helt ärligt oroar jag mig aningen för vad jag kommer att göra den 23e oktober. Tänk om jag gör något drastiskt påhopp? Eller skriker ut någon helt absurd kommentar? Tänk om jag springer upp på scenen och kramar honom? Då skäms jag ihjäl!

Jävla piss!

För en kvart sen var jag världens gladaste eftersom det visade sig att det har satts in en extra föreställning med BJÖRN, Öz, Måns och Soran. Jag slängde mig på telefonen, ringde alla sex viktiga samtal och bokade. När jag kom till betalningen visade det sig att det dragits 700 spänn från mitt konto! Till Vero Moda... som jag handlade på i april! Jag är mest sur på mig själv som handlar utöver mina tillgångar, men jag är sur på banken som inte registerar köpet förrän en månad efter!!!

Nu är jag JÄTTEfattig!!!!!!!


Jag kräks!

Nu är jag upprörd och när jag är upprörd kan en del saker sägas på fel sätt vilket jag alltså redan nu ber om ursäkt för....


Om någon frågar mig om jag är rasist svarar jag nej. Om någon frågar mig i vilken situation jag är mest rädd i; passera ett gäng svenska killar en natt eller passera ett gäng invandrare en natt, svarar jag invandrarna. Utan tvekan. Och ja, jag hävdar fortfarande att jag inte är rasist då jag inte har något emot de invandrare som sköter sig, och jag har inte något emot hudfärgen och så vidare. Däremot hyser jag jävligt mycket agg mot de sjuka äckel som dyker upp lite här och var i mitt liv, och med undantag för EN enda gång har dessa äckel ALLTID varit invandrare! Anledningen till att jag är upprörd just nu är för att jag precis varit på promenad med Caroline och efter att jag lämnat henne körde en bil förbi. Jag var ensam på plats så jag vet att ropen riktades mot mig. Dessvärre (eller tur nog) var det ganska omöjligt att höra vad de skrek men ord som "tjej" och "knulla" gick tydligt att urskilja. Bilen rullade tack och lov vidare men tanken "om" dyker ändå alltid upp! Hade killarna i bilen fått för sig att dra in mig i den, kört iväg med mig, våldta mig (likt tjejen häromdagen), så hade jag stått totalt jävla chanslös! Utelämnad och hjälplös. För det är den sjuka och bittra sanningen, vill de så kan de! Jag har varit med om liknande incidenter förr, varav den ena handlar om ett invandrargäng som tyckte att min "fitta luktar gott", och därav min frustration; att det ständigt upprepas! Dessutom tänker jag på de stackars människor som faktiskt råkar riktigt illa ut och jag kräks vid bara tanken på vad de utsätts för! 
Jag önskar av hela mitt hjärta orättvisa och misär och olycka och all världens elände till alla de idioter som förstör andra männsikors liv. Som trycker ner, förnedrar och ifråntar. Som äcklar och antastar och tar sig friheter. Som inte visar hänsyn och respekt och som skiter i allt vad integritet är!

Jag kräks!     


Barn funderar...

Barn är helt klart de bästa filosoferna!

Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och dessutom har mannen problem med protesen.
/Petter 9 år

Det är inte säkert att man vill gifta sig med vem som helst. Det är inte säkert att man vill klä av sig heller.
/Linn 7 år

Farmor tycker inte om att sola toppless. Det är för att hennes toppar har blivit lite lösaktiga.
/Stina 6 år

Det är inte så bra för gravida kvinnor att ha ägglikör i urinen.
/Tove 9 år

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
/Siri 6 år
 
Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar.
/Mia 4 år

Man kan inte rå för hur man ser ut. Det får Gud ta på sig skulden för.
/Hassan 6 år

Om man inte vill vara gift längre, för att mannen kanske var dummare än man trodde, så kan man skiljas som vänner.
/Marie 7år

Och så den bästa...

Mormödrar och farmödrar har väldigt stora behåar. De är så stora att jag får in hela rumpan och två knän i den ena gropen. I den andra får min bror plats.
/Katja 7 år

MINA TRE KÄRLEKAR ;)

image274

Fy faan!

image273

Ägg och patroner

Idag har jag "pluggat" med Malin.

Sedan har jag sovit i soffan.

Efter det vaknade jag och kokade två ägg som jag åt.

Sedan åt jag fem patroner (sura).

Nu ska jag gå på promenad med Sofie.

Där är du!

Nu kom Malin! =)

Var är du?

Nu sitter jag här i min soffa och väntar på att Malin ska komma. Vi ska skriva en enkät om förväntningar idag och gå på handledningsmöte imorgon. Låter skojigt va?

Jag är inte den som är den (jo det är jag) men jag har SVINONT i min axel. Läste nyss Åsas blogg om att Niklas Grips pass är så sjukt bra, och jag är beredd att hålla med om det om det inte vore för att min axel skiker varenda gång jag lyfter armen högre än till höften! (Jag vet att det inte har med Niklas att göra, utan mer med min otränade muskelstyrka i axelpartiet, men då måste jag ju erkänna något mindre bra om mig själv och sånt pysslar inte jag med)

För övrigt saknar jag honom.

Detta dediceras dig, underbara syster

Påhopp igen. Dålig uppdatering. Det är då man drar fram esset ur rockärmen och dedicerar nästa inlägg; this one is for you Fnatt!

Catti ska göra hårförlängning (!!!) Jag vill ocksåååå! Dock jobbar inte jag på Esprit, jag studerar och har en inkomst på nästan 7500 kronor och en hyra på 2500 kronor och kurslitteraturutgifter på ca 600 kronor och matutgifter på drygt 2800 kronor och Systembolagskvitton+cigaretter på några hundralappar. Det är mina fasta utgifter.
Jag har även en "övrigt"-kolumn som säkert överstiger 2000 kronor.
Då summerar vi:

 7500
-2500
-  600
-2800
-500
-2000
= -900 kr

Jaha, nämen ser man på. Jag har -900 kr att göra hårförlängning för. På önskelistan står även en epilator, utlandsresa, frisörbesök + annan behandling. Bra budget!

Jag är aningen bitter. Och avundsjuk. Jag vet dock att hon kommer bli fantastiskt fin i det, och det unnar jag henne (inte för att hon inte är fin annars, utan för att hon förtjänar det bästa)

Jag älskar dig Fnatt, och beundrar dig. Du är lite utav en vägvisare för mig och därför var det inte så bra att du berättade det du berättade, för hur ska det då gå för mig?


image272
FINAST

Underbar helg och för långa naglar

Nu börjar mina naglar bli så långa att det nästan är svårt att träffa rätt bland tangenterna, men jag försöker ändå.
Jag har haft en underbar helg med Jon på besök, fantastiskt väder och god mat. Dock kunde alkoholintaget minskas drastiskt, men det är lätt att vara efterklok.
I onsdags var det cider- och öltömning a´la "vi igen" på Rumpan. Länge sedan jag hae så hysteriskt kul!
Torsdagen bjöd på vin och cider och croiqe monseiur (osäker stavning) på Harrys uteservering med Åsa, Carro och Emma. Kvällen avslutades i ett annat gäng bestående av mig, Åsa, Norrby och Niklas på Åsas balkong. Slutgesten gjordes av mig och Niklas när jag somnade PÅ honom i Åsas tvåsitsiga minisoffa (Niklas är 1,94, jag är 1,80) Fin bild togs ^^. 
Fredagen började med Studentiaden
(Jag, Malin, Linnéa)
image269 

Vid femtiden kom Jonis och vi åkte hem för att beställa pizza. Jon bjöd (likt resterande utgifter jag haft under helgen). Tack Jon! =) 
På kvällen samlades vi alla på Campus2 för att fira Sofia och säga hej då till Tomas. Jag, Jon, Malin, Linnéa, och Camilla åkte sedan till Gula Villan och där hade jag hur kul som helst! Avslutades med matkrig på Donken.
Igår, det vill säga lördag, låg vi i solen hela dagen. Vi placerade ut våra filtar på gräsplätten utanför alla, åt glass och lyssnade på musik. Jag och Jon spelade strandtennis. Jag skadade höger axel. Nu har jag ont i båda. Bra. 
Runt fyra, närmare fem, hämtade vi grillen med dess tillbehör och folk började anlända från höger. När vi var som flest var vi drygt 35 personer på gräsplanen som åt och drack. Hur mysigt som helst! 

image270

image271

Förfest hos mig och Louise och avslut på Blue Moon. Jag kan i och för sig inte påstå att kvällen slutade med perfektion då jag som vanligt kände mig dum och odräglig (vilket visade sig vara helt i onödan).
Idag fick jag reda på varför och det resulterade såklart i tårar. Jag kan å andra sidan inte se hur den här relationen INTE skulle resultera i tårar då den annars hade "runnit ut" genom flytt. That´s life. Synd bara att det gör så ont.

Summa summarum (vackert uttryck) kan sägas att jag fick vad jag trodde att jag skulle få; En helt underbar helg!  

Omänsklig obligatorisk tid

Gäsp!
Om ni undrar varför jag är uppe i ottan så är det för att jag har en obligatorisk föreläsning i metod! Hur kan de vara obligatoriska?!
Extra jobbigt är det då jag känner av ciderintaget från gårdagen men satan vad kul jag hade! Jag, Camilla, Linnéa, Malin, Manne och Danne myste på Rumpan. Myset övergick i mat som övergick i spel som övergick i värk i käkar och hals på grund av skratt. Jag hade verkligen roligt! Så roligt att jag inte kan komma ihåg när jag hade så roligt sist! Och allt var gratis, håhå! Underbar kväll med ännu mer underbara människor, har saknat dem som bara den och igår kunde vi alla sitta där och vara genuint glada. Inte känna vemod när vi lämnade dem. Helt perfekt! 

Men som sagt, alltid ska allt förstöras med skolskit. Jag får väl traska iväg då.  

Som upplagt för en underbar helg

* Underbart väder
* Studentiaden
* Uteservering med Malin och Camilla
* Fest på fredag
* Grillfest på lördag
* JONIS KOMMER!!!
* Och så det där .... =) Så glaaad!

Jag har en känsla av att den här helgen kommer att bli minnesvärd som en helg utöver de andra! =)

Nu ska jag upp till Rumpan för att grilla och dricka cider!

Stryp mig någon

Varför lär jag mig aldrig?!?!

Tillökning!! =)

Det hade inte kommit in några lägenheter än så jag hittade tyvärr ingen sådan, däremot hittade jag något mycket bättre! Fler Monkisar! Louise tyckte att jag var dum som prompt skulle ha alla tre på en gång men jag följde mitt hjärta och tog med dem hem!
Jag älskar mina Monkisar!

image267
Här är mina nya!
Blommis och lill-Blommis, Gräsis och lill-Gräsis och Grenis och lill-Grenis

image268
Och här är de allihopa!
Dålis, Solis, Blommis och lill-Blommis, Gräsis och lill-Gräsis,
Grenis och lill-Grenis, Molnis (som tyvärr är lite sjuk) och Regnis

Ond axel accepteras ej

Råkade försova mig lite imorse. En sisådär fyra timmar. Skyller allt på min oförmåga att stänga av mobilen på natten, och en viss man som skickade mig mms jag INTE ville ha!

Nu ska jag och Louise ner på stan i jakt efter nya lägenheter. Louise har i och för sig redan hittat en, vilket betyder att hon får betala dubbla hyror (or else...!!) men jag måste också hitta en. Hoppas folk har varit duktiga och sagt upp sina 38 kvadratare, mindre kan jag inte ha!

Ikväll blir det träningsebut för de senaste två veckorna. Har inte kunnat träna som jag velat på grund av en jäkla hälsporre och en dum axel. Niklas säger att jag ska träna utan vikter. Jag säger att det inte går för sig. Axeln får helt enkelt tåla det här! Det ska i alla fall bli väldigt skönt att svettas lite igen, och på världens bästa pass! ;-)


Cannelloni = skitsvårt!

Jag och Camilla och Louise skulle äta finmiddag igår. På menyn stod ost, -spenat, -och nötfylld cannelloni, fläskfilé i en skysås samt limestekta grönsaker bestående av minimanjs, morötter och paprika. Till detta skulle serveras rödvin.

Tanken var att det skulle låta gott, se gott ut samt smaka gott. Vi kunde snabbt konstatera att det inte såg gott ut. Jag och Camilla tryckte och petade och smetade in den där jäkla osten i de där jäkla pastarullarna som bara klibbade ihop. Det slutade med att jag hade lika mycket ost på kläderna som det fanns i cannellonisarna. Louise gav sig på såsen. Tre gånger. Sedan gan hon upp. Det slutade med att det inte blev någon sås. När klockan slog 21.30 var det äntligen dags att äta. Vi drack vatten. Och mådde illa efter all ost. Jag ville inte ens ha mitt godis till filmen efteråt.

Men som man säger; Den som inte provar cannelloni kan lika gärna gå och hoppa!

image266

Valborg 2008

Orkade inte skriva igår, av en anledning speciellt. Ingen skräll kanske men jag var bakis ...

Valborg började i alla fall med frukost här hemma hos mig och Louise. Axel droppade (inte helt oväntat) in först och sedan kom Niklas. Jag och Louise och Camilla åt torra frallor med philadelphiaost. Drycken bestod av alkoholhaltig vätska, för min del aquatini strawberry.

image251 
Axel och Camilla vid frukostbordet

image252
Maria i nyklippt

image253
Axel och jag (klockan är här 10 och jag är inte nykter. Inte Axel heller att döma av bilden)

Patrasket (mina vänner) och jag rörde sig senare upp mot Rumpan där "Champis" skulle gå av stapeln. Vid anlände absolut först av alla och fick därför vänta en stund

image254
Jag väntar

image255
Sandra väntar

image256
Jag och Åsa väntar

Klockan 11 släpptes vid in på området och tog ett långbord i besittning. Det visade sig ganska snabbt att vi stressat i onödan men vi fick i alla fall de bästa platserna. Det fylldes på ganska snabbt, 500 betalande, och snart därpå sattes allt igång. Våra toastmasters trädde in i morgonrock och underneath pryddes de av en baddräkt  a´la Lanefeldts 80-talsgympedress.
Detaljerna slutar här. Sammanlagt kan man säga att vår valborg bestod av alkohol, mat, alkohol, sång, alkohol, dans, alkohol, lekar, alkohol, glädje, alkohol, pussar och kramar och kyssa Camilla, och så ytterliggare lite alkohol. Jag hade väldigt roligt och ser redan fram emot nästa års firande (tur att Campusfesten ska upplevas inom kort)

Kort i bilder

image258
Morgongympa

image257  
Louise, Cilla, Martin, Axelm Niklas, jag, Camilla spelar något utav ölspelet, ship, kasta-vidare-och-vinka...

image259
Louise och jag i något kök någonstans

image260
Älsklings-Dannisar!

image261
Fina Caroline med sin Martin

image262
Jag och Camilla tejpar oss (?!)

image263
Jag och Åsa - är inte likheten slående? På riktigt alltså...

image264
Fylle-Petra och fylle-Niklas

image265
Camilla, jag och Danne. Vad säger man?

YOU ROCK MY WORLD!!!

RSS 2.0