Livet är en fest

Jag är förkyld. Jag är förkyld och frusen och snorig. Jag är förkyld och frusen och snorig och saknig (adjektiv av grundformen sakna). Detta är inte allt mina vänner. Förutom att vara förkyld och frusen och snorig och saknig är jag även på plats 38 i kön till... gissaaaa vaaaad....SJ; the best company ever.

Nu är det dags!

Dags för tenta. Tack för alla "lycka till" som ramlat in här på bloggen.

...

Hej!

Uppsalaplugg

Jag är hos Malin och pluggar inför tentan imorgon.

Nu har vi fikapaus :)



Wish us luck!


Min vän Robert

"Gammal kärlek rostar inte"

Du kommer alltid att vara min vän och jag kommer alltid att finnas för dig!


Biolördag

Igår bestämde jag mig för att ta ledigt från Vygotskij, Montessori, Sokrates och alla andra härliga förgundsmänniskor till pedagogiken. Jag bestämde mig för att ta lördag helt enkelt! Jag och Patrik blev upphämtade av David och åkte ut till Tumba (tror jag) där vi skulle kolla på ett hus som jag och Patrik kanske ska flytta till. Sedan tillbaka in till stan där vi blev avsläppta på Hornstull och lunchen intogs på Därmed Pasta. Vidare in mot Centralen och Hötorget. Patrik köpte 1,2 kg kantareller. Sergelbiografen. Där bestämde vi oss för att se The Final Destination. Vilken toppenrulle säger jag bara! Ni som inte sett den - gör det!

Efter filmen ringde David och frågade om vi ville se Flickan som lekte med elden. Sååå vi åkte till Midsommarkransen och kollade på innebandy för att sedan åka till Heron och kolla nästa bio. Först köpte vi glass. David bjöd och jag glömde tacka :$ Biofilm numero dos var aningen, men bara aningen, bättre än The Final Destination.



Slutligen hem igen efter en lång dag utehus (hihi, jag vet att det heter utomhus men utehus är så mycket gulligare, czy zgadzasz się z Patrickiem i Vicios?)

En mycket trevlig lördag med mycket trevligt sällskap :)


God morgon från mig och Montessori

Hej och god morgon!

Jag sitter i soffan och läser om Maria Montessori - en självförverklingandets pedagog! Hon var en riktig kvinna som både ville och kunde gå mot strömmen och utbilda sig till läkare. Detta fick hennes familj att skämmas, hon skulle ju bli lärare! Inte förrän hon som medicinie kandidat höll sin första, och briljanta, föreläsning kom familjen till försoning.

Håhåjaja säger jag bara. Vad skulle mina föräldrar ha tyckt om att jag utbildade mig till personalvetare med dröm att bli chef om vi levde i det sena 1800-talets Italien?

Såhär skulle jag mest troligt ha sett ut under mitt 1800-talsleverne när jag funderade över den frågan


Fin bild; Louie och Pookie


NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!

INTE VÄLJA MELLAN CALLE OCH PIOTREK!!!! Just de två är, tillsammans med Rasmus och Tove, mina fejvos!!!

Merde!!! Piotr är så gullig och rolig, en riktig krambjörn (+ att han är Patriks favorit) men Calle, min fina Calle. Han sjunger som en gud. Jag VET att han är en oslipad diamant!

Bajs.


Happy ending

Det blev en ganska bra dag ändå. Fick lite plugg gjort, en promenad till Farsta där jag sedan mötte Patrik. Hemma igen lagade han mat till oss och nu har jag bunkrat upp med Brämhults Apelsin/ananas-juice och en stor godispåse. Dags för Idooool :D (om 25 minuter)

Såhär glada har vi varit idag


Inställd allt

Det blir visst ingen bio. Eller restaurang. Eller ens en promenad. Det blir inte något alls.

Näe nu ljög jag allt!

Det blir hemmaplugg, ensamhet och om jag har riktig tur - mens.

Kötid hos Sj: 16 minuter

Vilken bra start på morgonen! Om möjligt så känns allt riktigt skit just nu, allt förutom .... trumvirvel.... min ekonomi!!! För första gången på drygt tre år känns det som att jag har mer pengar än jag måste för att klara mig. Och då tar jag inte ens lån från CSN. JIPPI TJOHEJ!

Får se vad som händer ikväll. Känner mig riktigt sugen på att hitta på något, kanske äta någonstans eller en bio. Detta sug är inte så konstigt: Hänvisar till tidigare inlägg "En students misär"

Avslutar med en bild man aldrig trodde skulle knäppas. Haha. Trolitvis hade jag väl bjudit honom på en (eller sju) cigaretter innan.


Toalettpoesi

Jag hittade dessa fina meddelanden på toaletten någonstans i Solna


En students misär

Ibland kräks man. Även om det är intressant och även om jag lär mig och även om jag tar ytterligare högskolepoäng, så är det inte roligt att behöva sitta inne dagarna i ända, ensam, varm, svettig, utan vatten utan mat. Hygienen tål att diskuteras. Håret är stripigt. Färgen från Grekland falnar snabbt och säkert. Soffan är nedsutten och lägenheten luktar instängt.

Imorgon är det dags för Uppsala igen. 08.09 går tåget från Centralen. 67 kr. Love it!

 

 


God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt

Åhh vilken underbar dag!! Jag ska plugga hela dagen och få sitta inne och läsa tre böcker och lära mig innehållet och bara mysa!

...

Till min hjälp har jag inhandlat följande:
- Keso
- Yoghurt (sånadär små för de är mycket godare)
- 10 st Mozartkulor (för 10 kr!)
- Jordnötsringar av märke okänt
- Snickerglassar, 6 st

Yep yep, då sätter vi igång ;)


Världens finaste gullunge!!!


SJ - Stockholms Jävlighet

Sitter i kö hos SJ nu. 39e plats. Bara för att få reda på ett pris. Helt sinnes. Dessutom är jag skitirriterad för tillfället då SJ tar bort det enda som är bra med företaget, nämligen opersonliga biljetter. Varför vill de förstöra?!



Haha. Fick precis information medan jag sitter i telefonkön:

"Vi vill passa på att uppmärksamma dig om att vi nu stänger våra dörrar 30 sekunder innan avgång. Detta för att tågen ska gå i tid"

Sen när började 30 sekunder ha en avgörande roll för SJs punktlighet???

Grekland; Samos

Är det inte Alperna man skymtar centralt i bilden? Eller Karpaterna? :-S











































Back in business

Hej hallå dagboken!

Nu var det mycket länge sedan jag skrev något här men jag har varit ute på äventyr. Jag har rest. Tallinn och Grekland. Och börjat plugga. Igen. Och sitter i skytteltrafik mellan Nynäshamn - Hökarängen, Hökarängen - Uppsala, Uppsala - Hökarängen, Hökarängen - Nynäshamn. Men hej och hå vad kul jag har under tiden!

Vicia och alla andra som väntade sig ett vykort - Sorry men det blidde inga. Jag är nog för modern ;-p
Johan - Jag ska nämna dig så ofta det går då världen (ja, världen är min läsekrets) förtjänar att veta vilken otroligt fantastisk och godhjärtad person du är!
Patrik - Tack för det tak över mitt huvud du ger mig
Natah - Tack för en underbar resa

Här kommer några väl valda bilder;

TALLINN


Samos (efter att inte ha svininfluensan)

Vaknade upp med svininfluensan. Trodde jag. Men det gick över. Typ. För tilllfället är jag jättedålig på att uppdatera bloggen och den nämsta veckan lär det inte bli bättre eftersom jag drar till Grekland inatt!!! :D

Hörs när jag kommer hem, puss

Hittade Bratislava




















Hej hallå dagboken

Jag är hemkommen från Tallinn.
Jag ska byta dator nu till den stationära under trappen så att jag kan leta roliga bilder att lägga upp.

Tallinn-bilderna är inte så mycket Tallinn direkt. Men så småningom kanske en del av dem också publiceras.

Tjoho

RSS 2.0