ÅHH GULLIS GULLIS GULLIS!!!!!

Sitter i bilcheck-in med Alina. Plötsligt nästan skriker Alina
- DET E JU JESSICA JU!!!
Så springer hon ut från kuren, jag springer efter. Där sitter Jessica i bilen och jag skiner upp som en sol. När jag ser det lilla knytet (HAHA) bredvid henne vet jag inte vart jag ska ta vägen! Lilla Meja!! Första gången jag får se henne! SÅ SÖT!!! Hon låg dessvärre och sov men vad gör det, hon var där, ute i verkligheten, i en Tummen-mössa! Ååhhh.. jag blev så glad! Ännu bättre blev det när Jessica berättade att hon Ä N T L I G E N slutat röka!!! Wooho! Jag är stolt över dig! 

Grattis till världens sötaste Meja! :)  


Mina finaste flintisar

Nu har jag tre personer i min närvaro som går under kategorin "flintis" och jag är så stolt över dessa personer!!!
Det spelar ingen roll hur de ser ut; långa/korta, håriga/icke-håriga, sjuka/friska - i mina ögon är de så fantastiskt vackra!
 
En extra värmande kram skickar jag till Carro som jag tror är i större behov av det (imorgon får jag ge dig en riktig kram!)

Jag snodde denna bild från hennes blogg (http://www.diagnosc.blogg.se) för att visa hur en riktig skönhet ser ut!
.


Dock är det lite kul

Dock är det lite kul att när man googlar på skit kommer klubbmärket för AIK upp :-)

Årets absolut sämsta dag

Varning för negativa och tråkiga tankar!

Gårkvällen var förjävlig. Dagens morgon började inte bättre. Ni som känner mig vet att det här tär på mina krafter och att jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt att sitta i den här sitsen, men å andra sidan vet ni även att jag inte är den som ger upp i första taget och om jag har bestämt mig för något så har jag! Tyvärr kan jag inte styra världen, inte heller ändra på de personer som finns runtomkring mig, och varje gång jag inser detta slås jag ned på nytt. Det är nämligen då man måste välja. Hur väljer man? Och viktigare, hur väljer man rätt? Somliga skulle svara; man följer hjärtat. Men om hjärtat väljer destruktiva beteendemönster och sorg bara för att det minns hur det var förr, är det rätt då? 

Jag har suttit i Patriks säng från klockan 10 (nej nu ljög jag för jag låg i soffan en timme också) och glott och tänkt och pratat i telefon och funderat och gråtit och skrikit och varit arg och ledsen och förvirrad och ensam och gaaaaah!!! Det här har verkligen varit den absolut värsta tänkbara dagen detta 2008! 

Glädjekällan stavas Jon och Emil. Trodde jag. Det var nämligen tänkt att vi idag skulle återförenas som den underbara trio vi är, men runt 10-tiden skickade Jon ett sms där han berättade att han är magsjuk. Jag började nästan gråta. Jag hade sett fram emot att träffas och umgås så himla mycket, och just idag behövde jag det mer än någonsin. Emil tyckte inte heller att det var den bästa idén att träffas idag då han endast fått en timmes sömn.    

För en timme sen ringde Magnus från Årebussen och berättade att den buss vi bokat från Åre till Stockholm 22a januari är inställd. KUL KUL KUL!!! Vad göra? Vi får ta tåget istället, om vi får plats. Och vi får räkna med att lägga ut några hundralappar extra.

SKITDAG!!!

Det är inte ofta ni får läsa sånahär tråkiga inlägg, men ibland måste även jag få avreagera mig lite.
Jag avslutar med lite bajs på denna dag och dess existens!


Mitt i ledigheten

Åter på jobbet (det är bara här jag av någon konstig anledning har tid att blogga). Patrik kom hem från Polen idag så jag ska dit efter jobbet. Det blir inte så mycket bloggande under julledigheten, dels för att jag inte har tid och dels för att jag inte har min inre glädje. Däremot har jag världens bästa familj som ALLTID får mig på bra humör och tillsammans gör vi allt roligt! Vistelsen i Tranås var som väntat helt underbar med faster, farbror, farmor, kusiner, kusinfru, kusinbarn och såklart Nelson- den bästa hunden ever! 
Jag och Fnatt blev lite kära i Fabian. 

Igår kväll, när vi kom hem, gjorde pappa iordning en kycklingsallad som vi åt framför TV:ns ljud av Körslaget! 

Tack bästa familjen för den bästa julen och den bästa tiden! 
I TOTALLY LOVE YOU!  ;)   


Årets bästa dag

Gårdagen var helt perfekt! Kvalitetstid med min familj är det bästa jag vet, och det fick jag verkligen igår. Dagen började med att jag slog in alla julklappar som hastigast då tid för detta inte funnits innan. Efter det åkkte jag, mamma och pappa till Haninge för att hämta upp Catti som jobbat (!). Tillsammans åkte vi till tyska kyrkan, jag sov genom predikan (tack och lov - fattar ändå ingenting när allt är på tyska), vidare till Karin och Roger, mat, mat, mat, öppna julklappar. FICK DVD:N ETT LIVSVERK!!! Öppna vidare. Fika. Runt 11-tiden åkte vi hem och cirka 12 satte vi igång med öppnandet här, alltså bara familjen. Jag älskar våra julaftnar när allt bara är mysigt och roligt och jag och Fnatt skrattar så att vi gråter åt något pappa gör! Julklapparna var mååånga och bland annat fick jag en kofta, två klänningar, ett linne och en blus av Fnatt (gissa från vilken butik ;-p), parfym och en tjocktröja av Patrik, böcker och dvd-filmer (FRIENDS - säsong 1 - Yes!), pengar, ett armband från SNÖ, en mikrovågsugn, en dvd-spelare och så vidare. Hur mycket som helst, hur glad som helst! TACK!

Klockan tre kom vi i säng och nu är vi på väg igen, mot Tranås och ny julklappssöppning :)

Jag vill verkligen lägga upp bilder men jag har glömt min kamerasladd hemma :(
Bilderna kommer senare så håll ut ;-p

God Jul på er allihop


Bästa pappa!

Jag ringde nyss till Jon för att kolla vilken tid vi ska mötas idag. Då svarade Per (Jons brorsa)! Jag frågade vad dom gör och Per sa: Vi fikar med Lennart! Så Jon och Per och pappa befann sig på stan för en fika :) 
Jag bad att få prata med först Jon, sen papi.

Pappa: Är du på jobbet nu eller?
Jag: Nej pappa, jag är ju i Hökarängen!
Pappa: Jahaja
Jag: Jag ska ju träffa Jon idag och dricka vin!
Pappa: JAHAAAA, det var idag ja. Ja just! Tänk att jag fattade aldrig vad Jon menade förut, trodde han skulle träffa någon killpolare
Jag: Nej, han ska träffa mig. Och jag har lite bråttom nu... (försöker lägga på)
Pappa: Okej, amen du ska få göra dig klar
Jag: Tack 
Pappa: Vet du vad jag har gjort?! (låter aningen pilimarisk och stolt)
Jag: Nej?
Pappa: Jag har köpt cider till dig och Catti som ni får dricka imorrn. 2 stycken.
Jag: Hahaha, nämen tack!
Pappa: Ja, jag tänkte att eftersom storkusinerna ska dricka cider kunde det vara kul om ni också fick det
Jag: Haha, vad snällt pappa (försöker fortfarande lägga på)
Pappa: 4,5:or är det!!
Jag: Haha, okej. Tack så mycket. Nu måste jag lägga på, puss hej
Pappa: Puss hej .... Men dom kostade 15 kronor så det vill jag ha sen!


Caroline Kernen

Jag vill bara säga att jag tänker på dig varenda dag!
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, om känslor och minnen och skratt och bråk, men jag vill verkligen bara säga att jag tänker på dig! Varje dag. 

Jag glömmer aldrig när hela familjen satt samlad i bilen på väg på släktträff och Catti säger; 
"Mamma och pappa, det kanske är dags att släppa bomben för Petra?!"  

Nu är allt jag tänker på vad Catti ska säga om några månader, i mars... Jag längtar!

Håll ut Carro, vi är snart där!


Till Fnatt

Denna kommentar mottogs tidigare idag under inlägget som heter: "Samtal med Fnatt".
(Hahahahaha)


HAHAHHA! Fan jag älskar att catti ALLTID dissar dig. Du bara älskar och älskar henne, och hon tycker du är jobbiga storesyster som alltid ska kramas och hålla på med kärleksförklaringar. Ni är underbara för mig.

2008-12-22 @ 18:25:56
URL: http://diagnosc.blogg.se/

1563

Patrik gav mig en stegräknare för ett tag sen och jag tänkte att jag skulle testa den idag, så jag aktiverade den och gav mig av mot jobbet. När jag kom fram visade den 1563 steg motsvarande 0,7 km. Något är hemskt fel. Jag har ju liksom varit ute och gått i en halvtimme och jag är övertygad sen tidigare erfarenhet att sträckan mellan jobbet och ma&pa är betydligt längre än 0,7 km. Ska ta mig en närmare titt på det där sen

Nu sitter jag i kö till Riksbyggens ekonomicenter. Har i skrivande stund köat i 12 minuter och 45 sekunder. Jag måste be om mitt OCR-nummer för att kunna betala hyran imorgon. Personligen .. NU SVARAR DOM!
 
Tydligen har SEB i Nynäs rånats. Kul med lite nytt. Nee, skämt å sido. Polisen har sprungit runt på terminalen och överallt i Nynäs, men det är fortfarande osäkert om rånarna fick med sig något. Borde man inte kunna upptäcka sånt på en gång?  


Aja. Jobba, jobba. Längtar till imorgon! Min och Jonis (och kanske Pemmes) dag! :)


Ensamt och mörkt

Sitter i bil check-in, ensam! Jag har redan checkat in alla bilar så snart, jättesnart, får jag åka hem och avnjuta god mat med min älskade, underbara familj! (Med "åka" menar jag cykla - vet inte riktigt vad jag tänkte tidigare idag när jag tog cykeln till jobbet, det är ju svinhalt ute!)

Jag mår så bra! :)

Julklappar

Patrik har lämnat några julklappar hos mig. Mina julklappar! Ska jag tjuvkika...? :)


Jonis är hemma!!! :)

Igår åkte jag till Nynäs vid 12-tiden för att jobba. Patrik sällskapade med min syster på tåget från Haninge ett par timmar senare och. Jag fick dessvärre inte träffa Catti då hon skulle iväg på en gång och jag fortfarande befann mig på jobbet. På kvällen åt vi (jag och Patrik) middag med mamma och pappa. SÅ gott!!! 10 minuter innan middagen hade jag sprungit ner till Jon eftersom jag inte kunde hålla mig längre. Jag menar, jag visste att han skulle komma förbi mig senare men hela min kropp längtade efter hans kram, så jag sprang dit! Han låg och sov när jag kom, antar att han fortfarande har jetlag, men han sken upp som en sol när han såg mig! Och jag såg säkert likadan ut! :) Vi kramades jättelänge och det var så skönt att få vara i hans famn igen! 
På tisdag ska vi ha "vår dag", det vill säga någonstans i Stockholm, mat, vin, prat, prat, prat :) Om Emil svarar när jag ringer får han också jättegärna vara med.

Jag har haft en jättetrevlig helg och än är den inte slut. Ikväll ska familjen ha det traditionsbundna julbordet :) Men först ska jag göra lite nytta här på jobbet.

Trevlig fjärde advent! 

(Jonis hoppar fallskärm på Hawaii)


Fyra timmars resande för 45 minuter!

Om någon frågar hur min dag har varit skulle jag ha lite svårt att svara. Den började redan 06.45 som är en omänsklig tid och fortsatte med att jag en timme senare smällde igen dörren. Arg och ledsen begav jag mig mot busshållplatsen en kvart härifrån. Buss i 20 min. Älvsjö. Vänta. Tåg i 30 min. Södertälje hamn. Slapp vänta. Buss i 20 min. Leta, leta, leta. Hitta. Möte i 45 min (vilket i sig var väldigt trevligt och lärorikt!) Vänta på buss. Missa buss pga dum busschaufför. Vänta mer. Total väntetid denna gång: 40 min (regn och inga vantar). Buss i 10 min. Södertälje station. Vänta i 10. Tåg till Södertälje hamn. Vänta där i 5 min. Vidare till Älvsjö - 30 min. Byta. Tåg till Farsta Strand i ca 7 min. Tunnelbana 5 min. Gå 10 min. Hemma 12.

Nu har jag sovit en halvtimme och är redo att ge mig iväg ytterligare en gång, DOCK inte sista gången för idag. Nu ska jag till Farsta och äta lunch med Patrik, sen Systemet och den aboslut sista julhandlingen. Ikväll ska vi på Idas avskedsfest. Vi börjar på Fridhemsplan och var kvällen avslutas är fortfarande okänt.

Trevlig kväll människor!

P.s. Om man har tråkigt kan man göra såhär:


Lite nervöst

Jag har nog inte berättat än att jag ska på ett möte imorgon, eller har jag det? I vilket fall ska jag på ett så kallat förutsättningslöst möte på Volkswagens personalavdelning. Jag förväntar mig ingenting, jag tror ingenting, jag tar det som det kommer MEN det önskar att det blir mer än jag tror. Jag är nervös. Och lite pirrig. Och mest bara glad över att jag faktiskt ska få komma dit, speciellt i dessa ekonomiska kristider :) Wish me luck!

Jahaja

Tillbaka på arbetsplatsen igen, kära Polferries. Årets julproblem är dubbelbokningar .. Yeey! Förra årets var något i stil med boardingkorten och året innan det la systemet ner helt så då fick vi sköta hela incheckningen OCH försäljningen manuellt. Det är så himla roligt när det blir så.

Jag är trött. Ikväll ska jag tillbaka till Patrik. Jag ska fråga honom om vi bara kan ligga i sängen och kramas hela kvällen. Det skulle jag tycka om. Efter att vi har ätit mat förstås. Äta bör man annars dör man! Haha

(Här var det tänkt att det skulle vara en jätterolig bild men efter att ha
försökt ladda upp den fem gånger utan vidare framgång ger jag upp
)

Vicia - vad roligt det var att träffa dig igen! :)

Gissa vad jag gör :)

I detta nu sitter jag PÅ TÅGET och bloggar!!! :) Det kanske låter som att jag aldrig åkt tåg förut, vilket är heeelt fel eftersom jag som bekant pluggar på annan ort, men däremot har jag aldrig haft med mig datorn på tåget förut (Ja Patrik, jag vet att du har sagt att jag ska ha med mig den åtskilliga gånger, men var glad för att jag förstår sent istället för aldrig)! :)

Nu kommer tågresan på 2,5 timme gå hur fort som helst!!! Jag har till och med nästan för mycket att sysselsätta mig med då jag även tänkte läsa och sova. Hihi, bra tågresa!

Till höger om mig sitter Malin. Killen som först satt på den plats jag nu sitter på, visade sig vara mycket snäll då han bytte den mot min originalplats TROTS att det här är hans favoritplats! Haha. 

Jag och Malin tog en sen lunch / tidig middag på Kebab House innan vi satte oss på tåget. Pollo Pollo Pasta blev det för min del, och Malin åt skaldjurspasta. Supergott. 

Jag kan berätta för er mina kära läsare att det INTE är skoj att ta sig från en ort till en annan innan jul, speciellt inte om man skriver B-uppsatsen under julen och därför måste ha med sig datorn och om man jobbar alla dagar innan jul så att man måste köpa sina julklappar innan man åker hem och därför släpa med sig dem också. Idag började jag nästan gråta på grund av ynklighet (=jag kände mig ynklig) när jag kånkade mina väskor. Detta har jag med mig, och kom ihåg då att samtliga förvaringsattiraljer är svintunga:
En rullväska (tyngre än någonsin då jag har proppat den med stövlar OCH en extra jacka)
En bag (svintung då jag har proppat den med diverse olika julklappar)  
En påse (inte så tung men också full av julisar)
En datorväska (tung. Som alltid)
En handväska (skittung eftersom den är fylld med bland annat fyra böcker)
+ mig själv - det ska ju också släpas med! 

Aja, nu ska jag nog sova en sväng

God jul till de älsklingar jag inte träffar mer (innan jul alltså)

 


Åhhh .. jag får komma hem!!!

Imorgon åker jag hem! Det ska bli så himla skönt, har världens hem- (och Patrik) längtan!!
Dessutom har jag fått reda på att Malin gör mig sällskap på tåget! Wooohoo :)



Jag i Tomtens knä

(För er som inte känner Tomte-Jens kan jag berätta att det är hans riktiga skägg, dock aningen sprejat)


Det e mycke nu

Jag hinner knappt blogga! Jag får passa på i mellanakterna, så att säga ;-p

Ska iväg på träning nu, sista passet för den här terminen. Det känns bra i kroppen.
Sen hem, göra köttfärsbiffar (köttfärs är det enda jag har kvar. Och en kycklingfilé men det vill jag inte ha). 19.00 är det tvättdags och där emellen ska jag hinna ta mig hem till Cilla för att låna en bok som ska med hem under julen. Imorgon ska det solas, storstädas, packas och resas. Och glömde jag nämna, jag ska transkribera en intervju någonstans under den tiden.

Men det är kul med många bollar i luften. Nu måste jag kila.  


Härliga, underbara minnen

Jag har gjort det förr och jag gör det igen - slår ett slag för våra minnen!
Jag älskar att bara sätta mig ned framför datorn och kolla igenom gamla bilder, eller ännu bättre, gamla filmer. Emil, som en gång i tiden var den som stod mig allra närmast, överraskade med att poi:a på den avskedsfest alla mina vänner anordnade för mig. Jag hade aldrig tidigare fått se honom göra det och om det inte framkommer på videon så var känslan obeskrivlig!


För att citera mig själv skrev jag följande den 19 augusti 2006;


"Efter några timmar av ätande, lekar och några skålar hit och dit tog Emil av sig tröjan och plockade fram sina poi-klot. Nu var det dags. För första gången i mitt liv skulle jag få se vad det är han egentligen håller på med. Tändvätska. Tändare. Eld. I mörkret såg det så häftigt ut. Kloten svingades upp och ner, runt runt, över huvudet, bakom ryggen, med en hand. Och fort gick det. Folk som gick förbi stannade till, en tog till och med kort, och sen applåderade vi. Jag, mina vänner och mannen med kameran."

Min fantastiska, dumma, älskade Emil!



Natah: Akta ballongen!!!
Hahaha, så söt :)

Aldrig sett något vackrare!

Hittade (och snodde) denna bild på Natahs blogg (http://www.natahpatta.blogg.se)
 
Jag tror att jag aldrig tidigare har skådat någon vackrare kvartett
 
P.s. Fick precis skit av Linnéa för min magtröja. Jag vill bara påpeka att det inte var en magtröja, utan en tröja som var aningen kort.


Samtal med Fnatt

När det var som jobbigast igår (dvs när någon tog ett basebollträ och gick lös på mitt huvud) bestämde jag mig för att ringa min kära syster som alltid får mig att skratta. Hon lyckades även denna gång, trots att hon själv var rätt seg och tråkig

Petra: Bla bla .. säg något kul (underförstått: Jag är ynklig, gör mig glad!)
Catti: Men Petra jag vet inte vad jag ska säga
Petra: Men jooo
Catti: Nämen jaha.. nee
Petra: Jooo..berätta vad ni gör där hemma?
Catti: Jahaa.. pappa duschar, mamma är i köket och jag sitter vid datorn
Petra: ÅÅhhh , min bästa familj!
Catti: Åmeh...!
Petra: Bla bla bla (ännu mer ynklig)
Det ringer på den andra telefonen
Catti: (låter stressad): Petra, jag måste lägga på nu!
Petra: Neeeeeej
Catti: JO! Men hurru jag ringer dig sen...
Tystnad
Asgarv (från den andra änden av linjen)
Det sista som sägs i denna konversation påminner om hur Catti kommit på sig själv med att ljuga
Catti: ... Troligt!!!
Klick.


Basebollträbankarna kom tillbaka.


Jag måste byta pizzeria!

Jag brukar beställa mina pizzor från Kronoparkens Pizzeria. Ofta ber jag om fetaost på. På pizzerian jobbar en kille som är kär i mig, enligt mina vänner. Denne kille har börjat kalla mig för sin "stamgäst". Bara det är hemskt i sig. Jag ringde och beställde en pizza idag. Såhär lät det:

Jag: Hej, jag skulle vilja beställa en pizza för utkörning
Han: (aningen stressad i vanlig söndagsordning): Okej, vad vill du ha?
Jag: En Banjogatan med en sallad och en Cola
Han: Burk-Cola?
Jag: Ja
Han: Var det allt?
Jag: Yes

Han: Adress?
Jag: Jakthornsgatan 80, en trappa upp
Han: Namn?
Jag: Davidsson
Han: Du ska inte ha fetaost då?

Jag måste byta pizzeria. Det har gått för långt nu!


De sista bestyren

Nu ska jag ned på stan för att köpa de sista julklapparna. Jag och Åsa ska ha en heldag tillsammans, bara hon och jag :) Det var länge sedan nu och det känns riktigt bra att veta att hon bara är min de närmaste timmarna :)

Patrik vill ha en Lyle & Scott-tröja. Det får han inte för en sådan kostar 1000 kronor och det känns som att 1000 kronor är mer än vad jag har. Jag skulle här vilja ta tillfället i akt och påpeka att jag är student.

I vilket fall tycker jag att Patrik ska säga till hans rikare närstående, till exempel pappa, att han önskar sig den här modellen

Trevlig dag på er allesammans!


Död

Min inspiration och motivation har gått och gömt sig för ett tag framöver. Tror jag. Så förvänta er inga romaner här på bloggen.

Tack och hej.

Igår började stönet igen

Igår kväll, efter träningen som aldrig känts bättre, la jag mig till rätta i soffan och kollade på filmen med Meryl Streep (jag kommer inte ihåg vad den heter men den gick på trean). Mitt i filmen började grannarna hålla på igen! JAG VAR TVUNGEN ATT HÖJA VOLYMEN PÅ TEVEN! Jag fattar inte hur man kan stöna så högt?!

Nu sitter jag i skolan. Skriver på uppsatsen. Inte så kul idag.


Malin, Camilla och Caroline !!!

Jag råder er, och alla andra för den delen, att gå in på mina kommentarer i föregående inlägg och gå in på länken längst ner. Där kan ni själva upptäcka att jag en gång i tiden var en så kallad fjortis. H A H A 

Uppdrag från Natah

Jag pratade med Natah i telefon och vi kom in på gamla minnen som fångats på bild. Natah har tyvärr inte kvar några av dessa bilder ... men JAG HAR!!! :)
This is for you Nazi Goreng!

Det första bildgalleriet innehåller bilder av kategorin "Mycket länge sedan" (fjortisar)

  
  
  
 

Nästa bildgalleri kategoriseras "länge sedan"


   
  
   

  

Hittade även en film på Natah där hon leker väderflicka :)
 


Fortsätter här

Så, nu kan jag fortsätta i ett nytt inlägg där jag slipper se äckelbilden.

I alla fall, jag bestämde mig för att sluta hålla på med ingenting, så jag städade, tränade och lagade mat. Nu känns allt mycket bättre!

Fick ett sms av Danne idag:
"Jag sitter i en sal där ditt namn står på tavlan :)"
Jag svarade:
"Va?"
Jag fick ett mms med bilden nedan och texten:
"Jag ändrade lite på namnen"



Härlig humor ^^

Idag har jag tagit tag i mig själv

Under en cirka tvåveckorsperiod har jag sysslat med sånt som leder till depressioner. Jag har legat i soffan, ätit skitmat, massa godis och vänt på dygnet. Dessutom, och detta är det värsta, har jag inte tränat en enda gång. Den enda motion jag fått är från någon enstaka promenad. USCH!!! Nästan lika usch som lepra som ni ser här under



Nämen fy... jag kan inte fortsätta skriva nu. Jag har fått ont i magen av den där bilden

Så himla skrivsugen

Ni vet när man blir sådär sugen på något ibland, typ godis, cigaretter, mat och så vidare, så sugen kan jag bli på att skriva! Det är det som har hänt nu. Jag kan inte sova eftersom jag bara vill sitta här och skriva av mig alla tankar. Tyvärr går inte det då vissa tankar är hemliga.


Jag saknar mitt blonda hår så HIMLA mycket. Ja Johan, JAG tyckte att det var snyggt! ;-p Men jag har bestämt att vänta med blondheten till våren, då bleks det dessutom av solen också.


En ny grej som har hänt är att jag mer och mer tänker på "hem". Med det menas Nynäshamn (tro det eller ej) men allra mest Stockholm. Min "inom-5-år-dröm" är en bra tjänst på en personalavdelning på ett större företag med lägenhet på Söder. Inom 15 år kan karriärsklättring, hus och barn adderas. Allt i Stockholm där jag med en person ska återförenas och med en annan bilda nya starka band och med en tredje återkoppla. Jag har bara berättat om dessa planer för den första personen. 
While I´m at it, jag vill bara skriva en kort hälsning till min underbara, älskade far:
Pappa, jag har alltid haft mål och drömmar, och hittills har samtliga uppnåtts (förutom att jag tog körkort ett halvår senare än planerat).

Jag känner mig så lycklig! Med risk för att låta väldigt poetisk och djup och tankefylld kan jag se framtiden i en liten ruta framför mina ögon där jag för varje dag kommer närmare och närmare och således förstoras rutan. Jag antar att rutan, när jag ligger på min dödsbädd, är min verklighetsbild. Haha, det låter alldeles för invecklat för att tänkas den här tiden på dygnet!

Här är i alla fall några bilder som minst sagt väcker minnen

   
  
  
  
  
  
   


Hemma hos mig och Louise

När jag bodde med Louise kunde det ibland se ut såhär (och utan att låta mallig ska det påpekas att garderoben man ser skymten av i det vänstra hörnet var proppat med finskor)



Malin klappade mitt bröst!

Jag är genuint glad idag. Har dock inte varit den hela dagen, absolut inte! Morgonen började med att jag låg och drog mig i sängen i evigheter. Caroline ...



(som by the way precis har gjort en assnygg tatuering! En korp med texten "Nevermore" från hennes favoritdikt "the Raven" av Edgar Allan Poe)




...tyckte nog inte att det var jättekul. Det enda jag såg fram emot var att helt gå in i Dan Browns beskrivning av symboler och mystik och spänning i da Vinci-koden. Jag kunde dessvärre inte göra detta då jag hade ett åtagande som vän att faktiskt ta mig upp ur sängen och krama Caroline hej då. Efter det fortsatte jag min färd till soffan. Där låg jag tills klockan slog fyra och det var dags för andra adventsfika hos Louise. Där bjöds på glögg, hembakat i form av lussebullar och pepparkakor. Det konstigaste hände under denna trevliga tillställning. Jag lutade mig mot Malin som liksom tog hand om mig (har ju som sagt varit lite nere hela dagen plus att mensvärken var förbi för ett trevligt besök). Malin hade lagt sin arm om mig och helt plötsligt kände jag en öm men ändå bestämd smekning/klappning över mitt vänstra bröst. Smekningen/klappningen varade i endast någon nanosekund men det var ändå tillräckligt länge för att hinna tänka "Vad gör hon?". Det roliga var att hon var lika chockad själv då hon minst sagt överraskades av mitt bröst, inte trodde hon att det var det hon skulle känna när hon var ute efter att klappa min axel. HAHA. Stackars Malin.
 
Efter fikat väntade jag på Malin, som i vanlig ordning segade sig, utanför Lousie´s portdörr. Anledningen var att säga till om att jag hade besätmt mig för att följa med Malin til pizzerian eftersom hon ville gå dit. När hon äntligen kom ut verkade det som att hon knappt märkte att jag stod där i väntan på h e n n e. Istället började hon gå mot sin port. Då sa jag:
Petra: Malin, jag följer med dig till pizzerian. När ska vi gå?
Malin: Kan inte du gå hem och vila lite? 

Återigen - Haha! jag förstod att andemeningen var god och att hon tänkte på min värk, men ändå?! Schysst sagt när jag står där ute i en frusen vinternatt och väntar! ;-)

Vi gick i alla fall till pizzerian och Konsum och Malin glömde att ta med sina pantpåsar för säkert nionde gången. Hon har glömt dem i snart två månader tror jag. 

Jag älskar min Malin.

 
Resterande tid av kvällen har spenderats framför teven där Gossip Girl, Sanningens Ögonblick, ett valprogram (alltså om däggdjuret, inte ett politiskt val), Välkommen till familjen och Scrubs har setts. Nu är det tänkt att jag ska sova. Jag är inte ett dugg trött, bara jättesugen på att skriva. Imorgon börjar en ny kurs; B-uppsatsen! 
God natt!  

Sangria och tapas

Igår käkade jag, Caroline, Malin och Camilla tapas. Hemlagat! Och till det drack vi Sangria. Hemgjord!
Allt var supergott och varenda gång vi lagar mat tillsammans blir jag lika förvånad över hur duktiga vi faktiskt är! :)




Johan, som jag inte pratat med sen i somras, ringde i fredags och sa:
"Jag måste bara fråga en grej. Har du och Micke Schelin varit tillsammans?!" 

Jag fick en smärre chock och undrade var han hade fått denna felinformation från. Svaret kom ganska väntat:
"Micke säger det" 

Haha. För er som inte vet är Micke en man med fru, barn och cirka 40 år bakom sig.

Vi drar till fjällen, fest hela kvällen

Igår var sista dagen på metodkursen = underbart! Detta firades med utgång. Förfesten ägde rum hos mig och det var jag, Malin, Camilla, Emma, Louise, Linnéa. Och Jocke :) Fast Jocke följde aldrig med ut.

När vi skulle röra oss vidare och ned mot stan och Gula villan för en ytterligare förfest träffade vi tre prima damer på bussen. De berättade att de hade druckit vin och nu skulle de hem och vi skulle ut och hahaha och sedan uttryckte damerna sig följande: Det är tack vare er som det fortfarande finns hopp för ungdomen. Typ. Jättesöta tanter! När vi sedan vinkade hejdå sa en av damerna: Tack för att vi fick träffa er! Jag blev så rörd att jag nästan fällde en tår (kan ha haft med alkoholen att göra också).

Gula villan - fest (som alltid)

Arena. Endast jag, Malin och Camilla tog oss dit. Väl inne och dansade och mitt i en paus går Markoolio förbi. Jag säger (halvskriker): Titta, där är Markoolio! Då säger han hej till oss. Sedan stod vi och dansade bredvid varandra. På stranden. För det var beach party på Arena igår. Med sand och badbollar. Sjuttsingen vad kul jag hade! Kvällen avslutades DRÖMLIKT på Burger King, eller BK som Patrik skulle sagt.


Jag har tyvärr inga bilder men någon annan lite tofsvipa fotade igår så det kommer mest troligt några bilder senare för de som är nyfikna.

Snart kommer Caroline! Hon ska bo här hos mig den här helgen! :) Vi ska äta rulle och kolla på Idol och sedan kanske gå till Rumpan och göra ett music quiz.

Hej då.



Jag och Caroline på januaribarnsfesten

4e december

NU är min tenta färdig! Och det är ju himla bra eftersom den ska lämnas in klockan ett. Jag ska träffa Malin och Åsa nu klockan 12 för att föbereda lite inför vår redovisning. Usch, usch, usch. Jag tycker INTE att det är kul med redovisningar!

Som tur är fick jag ett underbart sms imorse ♥ Tack vare det kommer jag att klara dagen galant! :)


En gång köpte jag och Louise ett varsitt Kinderägg och då fick vi de här fina leksakerna

 

Nu stönas det igen!

JAG KAN INTE KONCENTRERA MIG NÄR DET PIPPAS SÅ FEBRILT I LÄGENHETEN BREDVID!!!!!!!!!!!! 

Vad håller jag på med egentligen??

Jag har återigen fastnat på Maddes blogg under mitt tentaskrivande. Det är döden för min tenta att göra så! I två timmar har jag scrollat upp och ned i både Maddes, Davids och Annes bloggar och tårarna har forsat! I ärlighetens namn har jag alltså suttit här i min lilla lägenhet med en tenta som skriker på mig att få bli färdig och gråtit i två timmar. Är det en bra studieteknik? Nej! Är det bra för den känslosamma, intellektuella och djupa sidan? Ja.
Det låter kanske knäppt men det känns som att man lär sig något varenda gång man sätter sig in i Maddes liv. Eller ja, det som var hennes liv.

http://www.jagefrisk.blogg.se

Med rödgråtna ögon och en svidande känsla på kinderna vill jag passa på att skicka ett tack till livet. Till livet och allt vad det har att erbjuda. Jag älskar det!


Mamma, pappa, Catti - tack för att ni gjort mig till den jag är!
Jag älskar er.
Alltid.



Dumma, dumma pojkvän

Jag är ledsen och arg! Jag kommer inte att få träffa Patrik förrän 18e december! Och då ska det understrykas att det redan gått tre dagar sedan vi sågs sist. Alltså blir det ett avbrott på totalt nästan tre veckor!

Dumma, dumma P som inte kommer hit och kramar mig! :(


Haha va?!

Hittade den här bildkommentaren på facebook




Jon Holmkvist wrote
at 1:46pm

Familjen Davidsson;

Tummen under flaskan, lat sedan flaskan vila i handflatan med 3 fingrar placerade pa flaskan, helst under ettiketen, darav kan gasten se vilken vin/champangesort dem ska till att dricka samtidigt som man haller upp i glasen pa ett stiligt och serviceinriktat vis.

SKIT SAMMA NI ROCKAR!!! Ses till Jul!! :D

Lots of love!


Cred

Det ska dock påpekas att jag ändå är aningen överraskad av deras tidpunkt för samlaget. Då kanske man slipper höra dem framåt halv ett i natt. Yeeey!

Avbrott i vardagen

Jag sitter här i min lägenhet med min väldigt ofärdigskrivna tenta och lyssnar till ljudet av sexstön. Granne A har satt igång igen.

Julmys

Nu har jag pyntat här hemma, wiie :) Tyvärr ser det inge mysigt ut på bild med ljuset och det där, så ni får ingen bild. Däremot kan jag berätta att det är hur mysigt som helst. I fönstret står fyra granar och lyser, jättefint! :)
Jag har även laddat ned lite mysiga jullåtar som jag lyssnade på samtidigt som jag gjorde min fiskgratäng. 
Mys mys! 
Åh! :) 


Det är verkligen fridfullt med jul. Jag blir så himla rofylld i kroppen! Den bästa jullåten EVER är "Gläns över sjö och strand"!
 
Trevlig första december allihopa!                                           

----
Jag är verkligen på god väg när det gäller att kunna umgås med sig själv. Det är under mina snart tre år här i Karlstad som jag har insett att det är viktigt att bara vara med sig själv ibland, och jag har kommit på att jag är en helrolig filur!  

Jäkla grannar!

Jag börjar känna mig som Järvheden i hans låt "Grannar"!

I det här huset är lägenheterna placerade ungefär såhär:
   
    A
    x     C
B    

Min lägenhet markeras med X.

På dagtid störs jag av B som borrar och borrar och borrar och borrar och borrar och borrar... det är ett evinnerligt borrande måste jag säga! Glömde jag säga att vi har betongväggar här i huset?!

På kvällen, eller natten, störs jag av grannparet A som idkar samlag. Detta samlag är inget samlag i kärlekens tecken, nej nej! Det är mer ett samlag som taget ur den värsta porrfilmen där stönen inte är nådiga! Jag vet inte ens om man kan kalla dem stön, det är mer skrik. Egentligen borde man kanske gå dit och kolla så att allt är som det ska

På helgerna störs jag av C som är en festgalning. Tjejen som bodde här innan mig sa att hon brukade banka när han spelade för hög musik, men jag har provat och det enda som händer att C bankar tillbaka


Lördagsbuffé



I lördags stannade jag och Patrik hemma och dukade upp en egen typ av buffé.
På bordet finns kyckling och bacon, råstekt potatis, tzatziki, ost&kex, grönsaksblandning med fetaost, tonfisköra, ölkorv, smör-och vitlöksstekta champinjoner, lufttorkade chorizosalamirullar med getost och färsk basilika och en flaska rödvin  


RSS 2.0