Dagens

Dagens bästa går till vår handledare Henrietta för att hon äntligen dök upp och väckte idéer med oss
Dagens sämsta går till min trötthet
Dagens roligaste har inte kommit än
Dagens onda går till min tå samt min handflata som får agera "bankattribut" och slås in i betongväggen gång på gång för att tysta mina äckligt övertända grannar som även utdelas den tvetydiga utmärkelsen;
Dagens skott - Den dubbla bemärkelsen ligger i skott som i "skott-i-råttan" samt skott som i "skott-i-pannan"

(Det kan tyckas lite väl hårt men till alla er som tycker det; Välkomna hem till mig för att lyssna till ljudet av en oförståeligt högljudd, porrinspirerande (nästan djurisk) sexualakt!)


GRATTIS DANIEL!!!

Ja må han leva, ja må han leva ...

Idag fyller min vän Danne 25 år. Med andra ord kan man säga att han nu är närmare 30 än 20 :)
Jag ska iväg på träning nu men efter den ska jag, Camilla och Louise (och eventuellt Malin) åka ned till Pitchers och dricka öl (jag dricker cider) med Danne, Manne och Linnéa.

Grattis CP!
(internskämt, inget elakt menat)


The guy that says goodbye to you is out of his mind

Min fina kusin kommenterade ett tidigare inlägg med detta:

"Jag läser allt petra, men den sista tiden har du vart så ledsen så jag har inte vågat kommetera! därför kommer jag med en superkommentar nu! woho nu blire fest!

Efter som att du verkar vara på banan igen med dejtandet och allt tänker jag länka den här låten till dig. För jag tänkte konstigt nog på dig när du va lite ledsen och när jag hörde den!

så här kommer den :
http://www.youtube.com/watch?v=9oG1IfQx9Oc

nu är jag ingen gullig pojk och jag är inte kär i dig, men jag dedikerar den till dig ändå!"



Hannichen, tack! Jag blev så rörd och glad att jag (såklart) fällde en liten tår här i min ensamhet, men jag vill att du ska veta att jag inte är ledsen ... och även om jag hade varit det blir det aldrig sämre med lite omtänksamhet ;)
Puss mitt gull!

Och när jag ändå är inne på ämnet

Jag ska på date nu på fredag också! :)

Mycket dejtande nu :)

Bella kommer hem från hennes tre månader långa resa snart!! Den 15e februari anländer hon och helgen efter det ska vi på date - Petri & Blomkål. Jag är överexalterad inför det här, så himla glad, men min lycka sjönk drastiskt när jag kollade upp SJs tågpriser. Det skulle just nu kosta mig nästan 500 kronor för att få dejta min kära vän. Det svider när jag den senaste tiden betalat 25 kronor per resa. Åååhhh ... jag skulle vilja kasta något på SJ!
.


Borde inte säga det högt

Så jag gör inte det heller.


Åsa är en bajs

Åsa ska åka till Barcelona. Min favoritstad. Åsa ska åka dit utan mig. Åsa kan liknas vid det som kommer ut i toan ibland.







(Förlåt.)

<3

Jag träffade släkten igår. Min underbara släkt! Tyvärr saknades Johanna, Mille och Johan men vi lyckades ha trevligt ändå. Detta inlägg är egentligen endast bara en dedikation till den bästa släkten i världen (=min!) samt en uppmaning till er som läser min blogg att faktiskt kommentera den (pik: Johanna och Alucard)

Vi ses till 100-årsfesten!!! :)


Då var det dags igen då

Dags för en liten uppdatering kanske. Jag vet att min syster föredrar korta och många inlägg men jag kan tyvärr inte tillfredställa henne på den punkten idag då det kommer att bli en variant av ett längre inlägg där jag summerar vad som hänt den sista tiden.

ÅRE

Perfekt avkoppling och minisemester, för oss alla! Dock blev resan dubbelt så dyr för mig då mina hyrskidor blev stulna natten innan jag skulle lämna tillbaka dem. 1800 kronor var de värderade till. Då ska det tilläggas att jag första dagen i Åre var tvungen att hyra dessa då de skidor jag faktiskt tagit med hade ett stort jack på underredet och därav inte skulle bidra till en bra åkning. Även då fick jag betala ett tillägg. Till råga på allt skadade jag tån första dagen eftersom mina pjäxor (som jag meddelade om vi uthyrningen) var för små. Min tå var skadad under hela vistelsen och utan Malin och hennes skor hade jag inte kunnat göra något annat än att sitta i stugan. Tack Malin!

Åkningen

Jag var sämre än jag trodde. Ramlade en gång och körde in i ett staket en annan gång.
Missöde vid liften: 2 gånger

After skin

Min första after ski någonsin och Malin hade rätt; Det står AFTER SKI i min panna!! Jag hade SÅ himla roligt, svettig, skrikig, varm, glad - helt underbart! Bandet Pist Off gjorde det hela ännu bättre!

Festandet

Vi var ute på Werséns och Bygget, dock aldrig DIPPAN ;-p Werséns spelade sämst musik, Bygget var rörigt. Inte de bästa klubbarna enligt mitt tycke men det ska tilläggas att jag under Wersénskvällen hade min bästa kväll på väldigt länge, hela dagen var underbar och jag och Linnet har valt att döpa den till "Best day ever".

Övrigt

Det märks att vi (jag, Linnéa, Malin, Camilla, Emma och Louise) är väldigt olika när vi bor sådär nära inpå varandra, dock finns det inget vi inte kan lösa och denna semester fick agera ytterligare bevis på det. Trots att jag fick betala 2000 kronor mer än jag räknat med är jag så tacksam över att vi faktiskt kom iväg, tillsammans vi sex! Tack tjejer för en alltid lika oförglömlig resa!

(Jag har verkligen inte lyckats med att ta bra kort men här är ett galleri på vad jag lyckats åstadkomma med min kamera)

Tacomiddag första kvällen
   

Brudarna slappar  i soffan


Se upp i backen, tusen hål i staketet


Camilla - sexig i underställ


Förberedelser inför utekväll


Färdiga inför utekväll


Malin - skrattattack


Födelsedagsfirande för mig och Emma som först fick gå på skattjakt....


...och sedan serveras glass med frysta bilar och champagne i shotsglas


Tack tjejer för en underbar semester med många skratt!!! (Inte minst åt mig av någon konstig anledning)

Emma, Linnéa och Camilla utför Linnéas .. ja vad det nu är. En sorts dans tror jag :)


!!!

Hela min värld är upp och ner.

Underbara Åre!

Nu är jag hemma från Åre igen, med blandade känslor! Vi har haft en helt underbar liten minisemester med ett färre antal missöden (dockd drabbade dessa i största del bara mig!)

Jag berättar mer om Åre sen, hinner inte riktigt nu, ska iväg på en grej :)
Puss!

PANIK!

Jag åker hem nu för att åka till Åre på söndag och jag har ingen jacka att åka skidor i!!!!

!

JAG SAKNAR HONOM SÅ FRUUUUKTAAAANSVÄÄÄÄRT MYCKET!!!


Min mamma!

Jag har precis pratat med mamma i telefon och min mamma är bäst i världen! Hon gör allt bra, bara genom att finnas! Detta inlägg dediceras henne!

Jag älskar dig mamma! Du har alltid funnits där för mig, varit den bästa mamman en dotter kan önska sig och min kärlek till dig har inget slut. Jag hoppas att du vet det, att jag är glad över att du funnits där för att säga "ja" men ännu gladare över de gånger du sagt "nej". Du är verkligen VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! 


Terapi

Det är verkligen terapi att få skriva av sig. Allt man bara tänker och känner och tycker och nästan blir galen av att sitta inne med ... ut med det!!! Så skönt.

Idag känns det såhär:

...

En stilla undran

Varför blev jag och Patrik kära i varandra...?!

Jävla kärlek!

Det går inte jättebra att "ha en bra dag" när man efter att ha duschat och dragit bort draperiet ser detta på spegeln, skrivet av Patrik i fredags ...


Hur mår jag?

Efter att ha pratat med en speciell person fick jag idén om att fråga mig själv om hur jag mår, så nu frågar jag det; Hur mår jag?

Jo, jag mår bättre. Jag mår illa, är orkeslös och är inte mitt starkaste jag, men jag mår bättre! Igår gjorde jag inte mycket mer än låg i sängen hela dagen. Malin låg bredvid mig. Louise lagade mat åt mig (nu gör jag det igen, masochistar mig). Idag vaknade jag och kände efter hur jag faktiskt mår - and guess what? Jag grät inte! Så nu ska jag ned på stan för att köpa täckbyxor. Louise följer med mig. Sen ska jag tvätta (hade helst sluppit men det är ett måste) och ikväll ska vi alla sex hem till Emma för att planera Åre-resan. Det kanske blir en bra dag :)

Fast jag saknar honom.
Så mycket att det fysiskt ömmar.


Tack

Jag har haft en bra kväll. Detta tack vare två fina män så tack till er - Patrik och Christofer!
Imorgon ska jag försöka duscha (Haha, jag mår inte så dåligt som det låter, men av någon konstig anledning är det ibland skönt att leka lite masochist).
Hoppas morgondagen blir lika bra som denna afton.


Det ska nog bli bra det här.

Lika bra att få det gjort

Jag vet att det bara har gått en dag och jag vet att det kanske känns som värst just nu men jag vet också att jag någon gång måste inse och gå vidare, så det är lika bra att skriva ut det här. Då kanske det blir verkligt.

Det finns inget Petra&Patrik längre.

Jag vet inte vad jag mer ska skriva. Det känns skit och jag är jätteledsen men vi båda vet att det är för det bästa så det är väl bara att... ja, acceptera och stå ut med smärtan. Tiden läker alla sår heter det ju...


Jag vill bara lägga upp favoritbilden en sista gång, för att göra det extra jobbigt eller något..

Här är den i alla fall

Hej då bästa Patrik



Om det bara hade regnat

Om det hade spöregnat idag hade vädret varit en perfekt liknelse för hur jag mår.

Sorgligaste dagen på länge (och då menar jag år)

Vi börjar se ljuset nu!

Jag hoppas, hoppas, hoppas att vi kan bli klara idag. Jag vill ju så gärna gå hem till Patrik och umgås med honom nu när han äntligen är här!


Vilket skämt!

Sitter och pluggar med Linnéa nu, det går bra även om det inte går lika bra som igår. Snart ska vi iväg på vårt andra handledningsmöte. Just för tillfället sitter Linnéa och skriver ner en guide till detta möte, vad vi vill fråga om och så vidare, och under tiden passade jag på att tänka på något annat. Då kom jag på följande:

- Mina grannar borde skjutas
- Jag hatar min mensvärk
- EMD vann Grammis för årets låt - vilket SKÄMT! 

Kleerup skulle haft det!  

Jag börjar bli gråhårig!!

Värsta pinsamt! Jag har hittat gråa hårstrån i mitt hår! Jag har precis fyllt 22!!! Det var när Åsa och jag igår stod och letade utväxt i håret som jag hittade det! Ett grått, nästan vitt hårstrå gömde sig bland de andra ljusbruna stråna. Och vet ni vad jag såg då?! Ett till! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!! :-(

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Jag och Linnet pluggar för fullt och vi är båda positivt överraskade över vårt engagemang och vår produktivitet!
Det här är livet!! :)


Hej Linnéas öra!

Gulli-Åsa

När jag kom hem igår hittade jag det gulligaste på min säng, nämligen det här:
.


Från min underbara vän Åsa. Inuti ligger ett par jättefina örhängen! Tack bästa, bästa Åsa! :)

Nu är jag tillbaka!!

Nu är jag tillbaka på bloggen! :)
Om jag ska sammanfatta julen kan det ta hur lång tid som helst, så jag kör på den korta versionen.
Viktiga och bra datum:
17e Hem!
19e Volkswagenmöte / Idas avskedsfest
23e Petra&Jonis-dag. Avslutades hos Moffa
24e Bakis. Julafton. Slå in julklapparna fort, fort. Hämta Fnatt i Haninge. Tyska kyrkan. Karin&Roger. Öppna julklappar med släkten. Hem. Öppna julklappar med familj. 03.30 sova
25e-27e Tranås
31a Nyår med Patrik i Stockholm
2a Min födelsedag, först med Patrik sen med familj
3e Släktträff
5e Karlstad

Äh. Det får bli bilder istället
...

Min packning från Karlstad till Stockholm som jag fick bära SJÄLV

Jag och Patrik
Jag och Ida


Jonis på vår dag

Jag på min och Jonis dag (jag har druckit lite vin)

Johan och Jonis

Fnatt och Mille på julafton

Fnatt och jag på julis

TITTA!!!! Tussi-nussen!!!

Igen!!! Bästa hunden!

PUSS!!!

Åhhh!!!! Bästa barnet och bästa jag!
Åhh! Bästa Patrik och Meja!


Jag och P på nyår

Mamma och pappa på besök

Nu var det några dagar sen jag skrev, och jag kommer inte att skriva mycket mer nu, bara säga att jag är hemma igen (i Karlstad) med mamma och pappa på besök. Vi har precis ätit middag och delat en flaska rödvin, mysigt!

Imorgon (förhoppningsvis) kommer den riktiga uppdateringen, med bilder och så :)

God natt!

RSS 2.0