Nyår kommer med stormsteg!

Hej på er vänner!

Snart är nyår här. Det börjar poppa upp några alternativ och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Vad ska ni göra?

Vad tycker ni att jag ska göra?

Svara!

Tack på förhand.

Foe real!

Money is power
power is sex
sex is aids
aids is death

Do you still want the money?


Min syster är för skön!

Det finns de som påstår att jag och Fnatt är lika, men jag antar att det endast gäller utseendet för "inomhus" är vi inte det minsta lika!

Petra: Känslosam, öppen, snabbt förälskad, värdesätter ALLA relationer, pratar om allt 
Fnatt: Icke-känslosam (gråter dock till Forrest Gump), tappar intresset för det manliga könet superfort, värdesätter familje- och en del kompisrelationer, pratar om yttepytte

Vid hanteringar av killar syns olikheterna som tydligast. Jag älskar dem, Catti kör över dem. 

Jag fattar inte att hon aldrig blir kär men alltid lyckas få alla killar att bli kära i henne, trots att hon inte vill. Det är nästan ett slags syndrom.

Slutord vid telefonsamtalet mellan mig (hemmapluggandes) och Fnatt (shoppandes):
Fnatt: Jag kommer fan aldrig att få ett förhållande. När jag faller för någon kommer jag inte få honom för jag vill bara ha dom som inte vill ha mig. Nej nu blir jag lack, vem fan är det som går och släpper sig?!


Jag saknar min lilla tjej!

Det är inte så ofta jag träffar min guddotter Meja vilket gör mig ledsen. Jag skulle vilja finnas där för henne betydligt mycket mer än jag gör. Som nu till exempel, hittade nya bilder på henne via Jessicas fb och först då insåg jag hur stor hon har blivit! Och ännu sötare! Jag saknar henne så mycket!

Snart fyller Meja 1 år. Då ska jag och Patrik på kalas :)

Jag gillar den här bilden :) Mejis är mindre än Patriks arm!



241

Nu är jag äntligen klar med bok numero dos. Då åtestår bara 4 st (tentan är på onsdag). Dock tycker jag att jag varit duktig som läst 241 sidor kurslitteratur på två dagar (icke detsamma som skönlitteratur vilken är betydligt lättare att läsa).

Nu tar jag helg, för ikväll i alla fall. Louise kommer hit om några timmar för lite Idol och vin :)

Imorgon blir det plugg igen och sen vet jag inte vad kvällen bär i sitt sköte (haha)

På söndag är det dags för DINOSARNA!!!! JAAAA!!! (Efter förmiddagsplugg såklart)

Trevlig helg!

Alles zusammen

För alla er nyfikna själar som undrat hur det gått för mig med intervjun kan jag berätta att det gick alldeles utmärkt! Jag är en av fem som konkurrerar om tjänsten, får veta nästa vecka om jag går vidare i rekryteringsprocessen eller inte. I keep my fingers crossed! (Stört, för på svenska betyder ju det utrycket, eller snarare den gesten, tvärtom)

Igår lagades det riktig husmanskost på Lingvägen! Ugnsstekt falukorv med potatismos och en morots- och ruccolasallad. Riktigt gott med falukorv när man bara äter det cirka 1 gång varannat år.



För övrigt är jag numera storkonsument av Mozartkulor (10st 10kr).

På söndag blir det "Walking with dinosaurs"! WAAAAAAAAAAAAY!!!! Såhär kan jag tänka mig att vi kommer se ut väl inne i Globen med T-Rex i sin fulla storlek bara några meter från oss!
(Patrik tycker inte att dinosaurier är lika häftiga som jag tycker, därav den lite mer ilskna blicken över att tvingas följa med. (DOCK SKA DET PÅPEKAS ATT JAG BETALADE BILJETTERNA, MED MINA EGNA PENGAR!!!)


Nu har vi två söta gullhundar i släkten!

I lördags fyllde min älskade mamma år och i vanlig ordning firades detta ihop med vår underbara släkt (dock tyvärr utan Johanna och Johan). Moster Karin och hennes man Roger hade med sig deras nya hund, Bamse! Såhär söt är han









Puss!


God morgon

Nu sätts nerverna på prov. Pirr i magen, förväntingar, stress, oro. Drömde till och med om att jag kom för sent. Känslorna blandas dock med en skön, aningen tillfredställande feeling.

Snart är det dags.


Det går bra nu!

1, Ett starkt G på tentan (4p från VG)

2, JAG SKA PÅ INTERVJU!!! :D

Min alldeles egna goodiebag :)

Ibland har jag världens bästa P! Idag när jag kom hem (till honom) väntade en goodiebag på mig! Påsen var från Katrin Zytomierska, en av mina närmaste vänner.

Såhär såg den ut



Goodiebagen innehöll bland annat
Schampo och balsam från Charles Worthington
Hudvårdsprodukter från Loréal
Läppbalsam
Ett jättefint turkost armband från mondiablo
En veckas gratis träning på SATS
och mycket mer :)



Tack Katrin och TACK Patrik!

God morgon!

Här sitter jag och pluggar. IN YOUR FACE P!


TV-shop (och Fnatt) ska hyllas!!!

Jag har precis tränat. I 100 minuter! Och jag skulle kunna fortsätta, hur länge som helst känns det som. Svetten dryper och hela jag är kladdig och varm men jag skulle kunna köra ett pass till. Och ett till. Det är inget skämt när jag säger att Zumba är GRYMT! Alltså allvarligt, jag är helt lyrisk! JÄ**AR vad roligt det är!!!

Tack Fnatt för att du är bäst och köpte hem detta!


Äntligen hemma!

Nu är jag i Nynäshamn. Dags för frukost, träning, promenader och kramkalas. En underbar vardag alltså. Och jag menar det! 

Vad nytt? Jag fick pisk i ansiktet av ett löv imorse. Inte kul.
Mer? Jag känner livet i mig.
Ytterligare: Jag längtar ihjäl mig till Bojjans, Mannes och Björns fest i November! Många kära återseenden.
Och till sist: Vilka är mina egentliga vänner?

Här är i alla fall tre personer jag aldrig behöver tvivla på
- mamma, pappa och Fnatt.


Just det Linnéa!

Jag lovade ju att ge dig en bild, den och några fler kommer här :)

Bilderna är från när jag, Malin, Caroline, Linnéa, Louise, David och Jocke var ute och käkade

 






60 mil norrut

Rörvattnet

Mica och Sparrock bor i en campingstuga 1,5 timme utanför Östersund. När jag kom fram parkerade jag bilen, gick in i stugan och gav Mica bilnycklarna. Hon sa:
- Tog du in nycklarna?! Din jävla tönt!
Den meningen beskriver Rörvattnet ganska bra tycker jag; Fridfullt, tyst, vacker och ingen kriminalitet överhuvudtaget :) Bilden nedan visar även den på detta rofyllda ställe. Mica och Pieres frys står nämligen utanför hemmet.







Hotagen

Marita och Örjans hus på 260 kvm för 300 000 kr.



Maritas underbara massagerum








Östersund

Partykväll. Här i någon stadsjeep med en motor som väckte ganska mycket uppmärksamhet. Micaela, jag och Emma på väg till klubb G3 där Choffe även jobbar som bartender





Jag och Stefan <3



Jag knäppte även en bild som inte betyder något för någon annan än mig och Natah (och kanske Stefan och Lars)

Natah; Do you remember? ;)


Djupa tankar

hissmusik i phonehouse telefonkö

orkar inte

vad jag sitter i kö mycket!

vill tillbaka till östersund

varför?

vad hände?

måste träna, mår illa, känner mig ofräsch

måste kissa

det är äckligt på golvet

mat?

svara någon gång!

"Coctail-party" hos Johan i bilder

En underbar kväll i mycket goda vänners lag!












Stockholm - Uppsala

Nu åker jag iväg till min vän Malin i Uppsala. Vi har en föreläsning att gå på. Imorgon också, så jag sover där in case someone´s trying to reach me here in Stockholm ... Vet inte varför jag skrev på engelska. Kan ha att göra med att jag igår fick reda på att jag är britt till 50%.

Tänkvärt/bra låt: I can´t make you love me if you don´t

Here I come!

Biljetten är bokad och betald - Östersund på torsdag! ;) Det suger i magen av längtan och förväntan. Yes!



Parteeeyyyy

Gårkvällen var helt underbart rolig! Jag fick en hel del kvalitetstid med min älskade Robert och sådant uppskattas alltid. Tyvärr fick kvällen ett abrupt slut då jag inte ville följa med ut på krogen.

Jag lägger upp lite sköna pics senare ;p

Ikväll blir det reunion för somliga på Bondegatan och resstaurang Dionysos. Jag, Louise, Linnéa, Caroline, Malin, Jocke och David ska träffas och hänga. Helt fantastiskt kul! :D

Jocke och David till vänster

Caroline och jag

Louise, Linnéa till vänster och Malin i keps


The Secret

The secret.

Melody Gardot

Jag blev så fascinerad av Melody Gardots berättelse under intervjun hos Skavlan. Såg programmet i repris alldeles nyss och fick mig en sådan där "ahum .. är det så livet fungerar?".

För er som inte såg programmet eller vet ändå är Melody en jazzsångerska från Philadelphia som var med om en olycka när hon var 19 år. Hon cyklade över ett övergångsställe och blev påkörd av en bil som inte stannade för rött ljus. Hon fick skallfrakturer, höftpartiskador och avsaknad av ord, det vill säga att hon inte visste vilket ord som beskriv vad. Hon fick lära om allt från scratch, de enklaste basala grejer som att borsta tänderna. Det som fascinerade mig i hennes berättelse är vägen tillbaka; hur hon genom en gitarr (och säkert en hel del vilja) hittade tillbaka till orden, till musiken och till sig själv. 

Jag går och oroar mig över pengar. Över fett och blekhet och hårstrån som ligger fel eller är för många alternativt för få. Jag oroar mig över hur jag ska komma att leva mitt liv istället för hur jag faktiskt lever mitt liv nu. Och ständigt, utan undantag, när jag ser en eller hör en liknande berättelse som den Meldoy Gardot berättar tänker jag likadant: Carpe Diem! Lev livet! Skit i alla bekymmer! Man lever bara en gång! Klyschorna väller in likt en enda stor flodvåg och mitt huvud översköljs med en enorm lust att bara ge mig ut och leva. Leva. L E V A. 

Någon timme därpå står jag framför spegeln med pincetten i högsta hugg.

Är det så att det måste krävas en Jeep, en överkörd cyklist och ett år på sjukhus med men för resten av livet för att man ska uppskatta det - livet?!

I miss you!

Vart tog sommaren vägen?
Och var är mina tjejer?


RSS 2.0