Sex!

Vi sex!

Petra - Malin - Linnéa - Emma - Camilla - Louise

I tre år har vi hållt ihop. Genom allt.

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det och jag vet inte hur många gånger jag kommer att säga det igen men det här är sanningen; Ni tjejer har gjort de här tre åren till de absolut bästa i hela mitt liv. Jag kommer för evigt att se tillbaka på mina studieår med lycka, och det tack vare er! Ta åt er! Försök att förstå vad ni, bara genom att finnas, har betytt för mig.

Jag önskar så att jag visste de ord som beskriver mina känslor men jag har försökt, och misslyckats Inga ord i världen kan ersätta vad jag känner. Jag hoppas däremot att det syns i följande bildkollage - att jag är tacksam, att jag är lycklig, och att jag älskar er. Varenda en av er. Så otroligt mycket!

Den här låten gör mig glad så den passar in mycket bra i sammanhanget. Lyssna och var glada ni med ;) Enjoy!



 































































































































































































 

Och för att sentimentalisera lite extra;






























Skönt, skönt, SKÖNT!!!

Jag hade en sån underbar frihetskänsla igår, blandad med stolthet. Sprang nämligen två varv i slingan och det var otroligt skönt! Det var länge sedan jag hade en sån energi jag lyckades uppbåda igår! :) Loveeely!

För övrigt börjar det nu märkas på personer i min omgivning att vi snart ska lämna varandra. Det är så många blandade känslor för tillfället. Jag och Sofie var precis borta hos Roger och betalade examensmiddagen. Klänningen är inhandlad så nu återstår bara skor (vilka mamma också betalar <3). 

Härliga tider, härliga människor. Minnen för livet. 

Vinavslut

Dagen började med att Sofie väckte mig genom att plinga på min dörr - jag hade försovit mig.
Vi pluggade fram till tolv då vi gick och tränade. Skönt men tungt!
Efter det har jag sovit på soffan. Det är helt sjukt vad trött jag är dessa dagar.
Kvällen avslutades med trevligt besök; Linnéa och Malin. De tog några öl, jag tog två glas vin :)

Järngänget

Min första lediga dag på mycket länge!

Idag har jag varit ledig vilket har betytt tvätt, disk och storhandling! Jag och Malin har virrat runt på Bergvik och Våxnäs i timmar och jag har köpt två klänningar!!! En till examensmiddagen och en för övriga tillställningar ;)

Nu ska vi ut och gå :)


Hårnostalgi! :'(

Jag SAKNAR mitt underbara jätteblonda hår!!!
(Varning för ego-pics)












ÅÅÅHHH!!!

Vilken dag är det idag?

Dagen har varit tung. Jobbig att ta sig igenom. Detta på grund av trötthet, både fysisk och psykisk. Jag hann inte skriva mer än några rader på diskussion och sen la hjärnan av. Vid femtiden gick Sofie hem och då höll jag på att däcka så därför körde jag igång med ett litet träningspass :) Och vips! Så fick jag energi för att orka med i alla fall några timmar till.

De senaste timmarna har bestått av matlagande, promenad, duschande och nu sitter jag här med ett glas vin och njuter av söndags- (det är söndag va?)-kvällen. Om idag hade varit för sex år sedan hade jag ett ut såhär nu (enda skillnaden är jag nu dricker rödvin) Haha!
 

.

Nu är universitetet stängt och jag sitter kvar här. På universitetet alltså.


Jag vill bara tala om

Jag vill bara tala om för omvärlden att jag, Petra Davidsson, idag har suttit framför datorn från 08.30 till nu, 21.51 (med undantag för några pauser)!!! Det här mina vänner är en stor dag för mig och mitt annars karaktärslösa pluggliv.

Jag känner mig DUKTIG!

Imorgon belönas jag och Sofie med träning för första gången på två veckor - underbart!

God natt alla ni


You I miss!

Sleeping beauty (?!)

Jag är så TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!!
Bestämde mig för att vila en liten stund så jag sköt undan datorn (sitter i biblioteket på universitetet - tisdag eftermiddag - fler än två människor här) och la mig ner. Efter 20 minuter vaknade jag till och inåg att jag visst hade somnat. Mitt i biblioteket längst ut vid "mittgången". Måste ha varit en vacker syn för de förbipasserande.

Ungefär såhär tror jag att jag såg ut. Fast lite tjejigare.


Words don´t come easy...

...och ändå är jag så obotligt trött på mina egna!

Gud som haver, barnen kär, se till mig som trötter är (dediceras Silene)

Sitter i skolan och storknar av trötthet.

Då är det tur att jag av en slump hamnade på xrobs blogg och påmindes om denne specielle man som ständigt livar upp mitt orkeslösa sinne - Chuck W (as in wonderful) Norris



If you have five dollars and Chuck Norris has five dollars, Chuck Norris has more money than you!

En liten kvällstanke bara

DET ÄR SÅ UNDERBART SKÖNT ATT SLIPPA!

Vårutgång

Gårdagen var alldeles förträfflig! Den började med en runda på stan med Camilla, Malin, Emma och Linnéa i jakt efter ringar vilket totalt misslyckades. Dock fick vi avnjuta ljudet av trummor och värme i form av sol. Vid femtiden åkte vi hem för att åka tillbaka till stan vid sju, denna gång hem till Emma. Där gjorde vi (Linnéa) skagenröra med bakad potatis och till det drack vi vin. Sedan satte vi igång med sång och dans och ännu mer dans. Det var en riktigt lyckad förfest! Kvällen avslutades på Blue Moon Bar med... gissa vad.. just det! Dans! ;) 






Värsta mysstunden i skolan!

Nu sitter jag ensam i skolan. Jag är inte hela ensam alltså, det sitter ju några enstaka studenter lite här och var, men jag sitter vid min bänkrad ensam och skriver om åtgärder vid otillåtet beteende.

Jag har det jättemysigt! Tro det eller ej, jag hör själv att det låter sjukt, men det känns så fridfullt att sitta här plus att det på något sätt känns självförverkligande att veta att jag gör nytta. Tihi :) 

Jag sitter nog till stängning.

Inte den mest passande bilden till inläggets innehåll men jag gillar den så därför publicerar jag den;
Påss och Pert - Valborg ´09
 

Jag bor i skolan

8 till still going strong ... eller nej, jag somnar snart!

Måste. Göra. Klart. Kodningen.

Less

Nu är jag lite uttråkad. Igår hade jag världens energi men idag är den som bortblåst. Som tur är sitter Matti här bredvid och underhåller mig. Hur ska jag vilja leva utan att träffa honom varje dag?


Trouble in paradise

Helgen blev inte riktigt som tänkt men det är nog lika bra eftersom jag fortfarande inte är helt frisk. Valborgfirandet var underbart och nästa grej att se fram emot är CAMPUSFESTEN!!!!

Bilderna från Valborg ligger uppe på Facebook men här kommer två som talar för sig själva

Världens bästa Valborgsindian / Matti


Världens bästa människor utanför mig och Louise




Avslutningsvis väljer jag att här citera min vän Forrest, och detta dedikeras främst mig själv, Malin och Åsa;

"Life is like a box of chocolate, you never know what you´re gonna get"

RSS 2.0