3 grymt bra grejer!

1 - Jag har precis beställt VÄNNER- säsong 2

2 - Datum för besök av Jonis och Pemme är satt - 27e mars! PARTYYYY!

3 - Den absolut bästa vännen man kan tänka sig, den finner jag i Jon.

Alla fåglar kommit ren, lalala

Sol och vår och värme och balkongmys och rosa kinder - livet är underbart!

I´M SO HAPPY :) :) :)

SNART är det vi igen!






Årlig tradition

I april bjuder Christofer mig på den årliga middagen!!! Aningen sent kanske, då det brukar vara jul-middag, men bättre sent  än aldrig ;) Woohooo ... vilken bag-in-box blir det i år då? ;-p

Looking forward to it!

Christofer lagar mat - Julen 2006


Nu exploderar jag!!!!

ÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!
Ibland känns det som att jag bara vill slita av mig håret!! Allt det där inom mig tar upp för mycket plats! Det måste ut!  

Emil, ring mig. Hjälp mig.

Smack!

Idag ligger våren i luften, helt fantastiskt! Vad passar då bättre än en STORstädning?! ;) Hela lägenheten ska rengöras nu, det ska skrubbas och dammas och plockas och ändras, woohoo!!!
Om jag skulle ha en klänning som speglar mitt vår-humör nu skulle jag ha denna;



Jag drömmer förresten så konstigt nu för tiden. Inatt drömde jag om Catti och Sofie som hade tagit min enda sparade docka, Klara, och färgat hennes hår lila. Jag var så ARG och ledsen så att jag slog Catti och skrek i hennes öra att hon inte har några hjärnceller. Strax därpå drömde jag om Jon som hade bitit av sig snoppen. Jag frågade honom:

- Hur gjorde du egentligen?

- Jag bara vred den och bet, jävlar vad ont det gjorde men nu är det klart!


(Han såg jättekonstig ut)


Victoria och Daniel

Expressens löp idag:

Victoria och Daniel flyttar in i 12-rumsvilla!

Sidorna: 2, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 och 25



Finns det INGET annat att skriva om?!?!

Hjääälp

VI har snart uppnått vårt veckomål, det vill säga att ha skrivit färdigt vårt paper. Sofie pysslar med det sista nu medan jag fått i uppgift att börja klura på vår nästa punkt i arbetsordnigen. Filmuppgift. Vi ska analysera en filmsekvens ur ett arbetsvetenskapligt perspektiv ... någon som har något förslag?! I mitt huvud står det still.

Snart ska vi iväg på en myspaus :)


Took a walk down memory lane

Minnen

Jag tror att vårt minne är bland det bästa som finns. Jag älskar att se tillbaka på allt som har hänt, alla resor jag har gjort, alla vänner som kommit och gått, killar... Och allt minns jag med glädje! Jag har precis kollat igenom min "låda" där jag sparar alla personliga brev, speciella födelsedagskort, dikter och så vidare som jag fått med åren. Jag kollade igenom hela lådan, läste allt, och färdades tillbaka långt i tiden. Några brev fick mig att skratta medan andra fick mig att bli rörd och en del fick mig till och med att fälla en tår.
Jag skulle vilja nämna en del namn, namn på personer som bidragit till att min uppväxt varit så innehållsrik och lycklig, personer som får mig att minnas tillbaka och le, personer värda att nämnas (familj och släkt är medräknat men exkluderat från listan);

Nathalie
Evelina
Micaela
Bella
Jessica
Jon
Emil
Johan
Dahlby
Ohlsson
Jocke
Tobbe
Christofer
Choffe
Steve
Robban
Per
Christer
Joppe
Adde




Efter föreläsningen (Malins 25-årsdag)

Efter föreläsningen (den jätteroliga) kidnappade vi Malin. Kidnappningen gick till följande:
Petra, Emma, Linnéa, Camilla, Louise: Vi ska gå på toa!
Malin: Jahaa...

Vid toaletten
Petra, Emma, Linnéa, Camilla, Louise: Malin vänd dig om!
Malin: Jahaa...

Vi sätter på Malin en ögonbindel. Malin blir nästan sur :) Sedan leder vi runt henne i skolan och runt universitetsområdet.



20 minuter senare får Malin (och vi andra såklart) kliva på en buss. Malin vet inte om vart denna buss ska ta oss så hon får ta av sig ögonbindeln först när hon sitter säkert på sin plats. Medtagen lunch (baguetter med potatissallad och köttbullar) äts. Bussresan tar cirka en timme och då är det dags för bindeln igen. En promenad på ungefär 10 minuter leder oss hit



Woohooo!!! BODA BORG!!! För er som inte vet är konceptet med Boda Borg detsamma som Fångarna på fortets. Vi delade in oss i lag om tre i varje där jag, Linnéa och Louise var i ett lag (det vinnande!). I två timmar sprang vi in och ut ur en massa olika rum och det var så grymt roligt (Mina blåmärken på knäna är dock inte lika roliga men så värt det).
Kvällen bjöd på tre-rätters med nachos till förrätt, paella (utan saffran, haha) till varmrätt och chokladmousse med passionsfrukt till efterrätt. Till detta dracks Sangria och Rosévin. Kvällen avslutades med Singstar - hur kul som helst!
Hoppas du hade en underbar dag Malin, och grattis till vuxenlivet ;-p


Camilla och Petra på föreläsning

Camilla och jag hade så kul på föreläsningen igår att vi (Camilla) gjorde en pipp-familj!


Den här lilla pippin är den sötaste!

Heath Ledger

Jag vet inte riktigt varför, eftersom jag knappt tänkte på det innan, men jag tror att man skulle kunna säga att jag saknar Heath Ledger. Han skulle inte dö.


Underbart!

Vaknade vid 11, hade då sovit i 11 timmar. Skönt men ändå inte eftersom jag blir seg när jag sover så länge. Såg att det var jättefintväder ute så jag bestämde mig för en promenad. UNDERBART!!! Jag kände våren i luften och mitt årliga "spritter" kom sakta men säkert smygandes. En sådan där känsla när det spritter i hela kroppen om man vill bara dansa och hoppa runt (som tur är har jag förståndet i behåll så människorna jag mötte på min väg slapp se detta).

I alla fall, en härlig början på en, mest troligt, fantastisk dag! Om två timmar ska jag träffa Patrik vid Slussen och två timmar efter det --- BELLA!!! <3

Mysdag med Sofie

Dagen har bestått av trevligt sällskap; Sofie! Meningen var att vi skulle plugga, och det gjorde vi också, i en timme ungefär, sen bestämde vi oss för lunch och då gick vi till Pressbyrån och köpte en korv. Sen gick jag till Apoteket. Sen gick vi förbi mig för att hämta riskakor och sen hem till Sofie igen. Här började vi prata om sånt man kanske inte ska prata om när man pluggar, men det höjde vänskapsfaktorn något otroligt! Trots samtalsämnet känns det mysigt just nu, och bättre blir det eftersom jag kommer att få somna i Patriks famn inatt ;)

Knäpp-Åsa

Jag pratade med Åsa tidigare idag och så råkade jag uttrycka mig följande;

"ÅSA JAG VILL GIFTA MIG!!!"

Åsa lät mest förvånad och det ena ledde till det andra och vips var vi inne på att mina barn skulle lära sig polska (!!!). Jag insåg då att även jag måste lära mig polska och kände ganska mycket hopplöshet inför denna insikt medan Åsa malde på om att det bara var bonus med extra språk och så vidare. Jag frågade lite ironiskt om Åsa någonsin har hört polska och hon svarade ungefär;

"Hört?! Jag kan till och med prata; Tjinkoja"  (Åsas försök till att uttala dziekuje)
Jag skrattar. Då vräker männ'skan ur sig följande;

"Men Petra, jag håller också på att lära mig ett nytt språk!"
"Jaså?"
"Ja! Jag fick en ordbok av Alex pappa i julklapp så nu försöker jag lära mig värmländska"
"Du menar inte på fullaste allvar att du jämför polska med värmländska???"
"Jo. Lyssna på det här till exempel, vad tror du 'jordäpple' [joapple] betyder?" (Åsa låter här aningen stolt över sitt nyinlärda, värmländska, jättesvåra ord)
Jag svarar;
"Potatis?!"
"MEH! Hur kunde du veta det?!"

Åsa är hur knäpp som helst som tror att hon är något bara för att hon kan säga potatis på gammeldagsvärmländska.

Sagolik njutning

Dyrt, men helt underbart gott!
Den här äter jag just nu


Äntligen!

NU har jag ätit!

Ge mig mat!

Jag och Malin gick till Konsum så fort jag kom hem tidigare ikväll, det vill säga runt halvsju-tiden. Jag var utsvulten! Dessvärre var jag supersugen på bakad potatis och till min stora förvåning hade dem det på Konsum så jag var bara tvungen att köpa. Vad jag tidigare menade med "dessvärre" är bakpotatisens "gräddningstid" som enligt tasteline är en timme MEN nu har jag suttit här och istället ätit mig mätt på den sallad jag skulle ha som tillbehör eftersom potatisen har stått i ugnen sedan 19.11 och klockan är nu 20.44 och den är ännu inte klar!!!

Såååå roligt!!

Jag har inte sett den här serien själv men Patrik visade mig det här klippet och det är så sjukt roligt!! Dumma, dumma svenskar :)


5 dagar i Stockholm

Sofie var gullig och lät mig åka hem redan i onsdags för att, vi kan kalla det "samla mina tankar". Jag hade fem underbara dagar hemma och har däribland träffat Patrik, Meja, Basse och hela härliga familjen! Alla hjärtans dag firades på färjan och jag hade verkligen jätteroligt. Dansade pardans och grejer :)


Basse i ... all sin glans


Jessica och världens sötaste Meja


Pluttinutt!


Miss och Mister Polferries (Tallink Silja)

aredarT

Jag har vunnit min första budgivning någonsin på Tradera! :) Känner mig riktigt stolt! En biljett Karlstad-Stockholm 43 kronor. Inte så jättefarligt ;) Så nu åker jag hem kära vänner, hörs mot slutet av veckan! Puss

Gråta, gråta

Jag vet att jag är en fjolla som i skrivande stund lyckogråter men ungefär såhär fint uttryckte sig Chandler när han friade till Monica;

"Jag har aldrig i hela mitt liv träffat någon som
får mig att känna mig så lycklig som du,
och jag undrar om jag får chansen att ägna resten
av mitt liv åt att försöka göra dig lika lycklig?"

Jag saknar dig Jon!


De 3 bästa bilderna. Kanske genom tiderna.

Varför är de här bilderna så roliga? Jag skrattar så att jag (nästan) gråter varje gång jag ser dem.
Uteliggartema - klockrent!

3e plats;

Fröken A-lagare, queen Crackwhore och miss Allmänt Försupen tar sig en återställare bland bratsen


2a plats;
Två uteliggare kramar en hummer


1a plats och vinnaren;
Kommentar överflödig
(HAHAHAHAHA i all oändlighet)


Bästa Åsa

Jag blir alltid så full i skratt när jag ser den här filmen! :) Den är från vår kära vän Carros födelsedags-/gayfest i december 2007. Åsa ska härma det här


men lyckas bara åstadkomma detta ;)


My darlings

Stor puss till mina underbara vänner, allihopa!
Störst puss till Emil :)


GRATTIS till mig och Linnéa

Vi satte VG på B-uppsatsen!!!

:) :) :)

Jag är så dum!

Jag måste börja med att be om ursäkt till min nyinflyttade granne. När jag tidigare idag var på väg hem från frisören såg jag ett par byggarbetare på kanten av vårt hus. De hackade ut tegelsten. Tror jag. Ljudet lät som det bankande min nyinflyttade granne håller på med (när hon eventuellt sätter upp sin bokhylla) och då lyckades jag lägga ihop 1+1 och inse att det var byggarbetarna jag hörde imorse också.

Dumhet nummer 2: När jag skulle gå till frisören imorse hittade jag inte mina nycklar.
De satt kvar i låset.

Dumhet nummer 3 (från frisörens sida):
Jag sa:
"Ja jag brukar ju lägga mitt hår bakåt eftersom jag inte gillar mittbena".
Några minuter senare:
"Ja som sagt, jag lägger ju alltid mitt hår bakåt" *visar med handen hur jag drar håret genom fingrarna bakåt över huvuet*
Efter en kvart, när frisörskan började känna sig klar, frågade hon:
"Ska jag ha i lite glansmedel som tynger ned dina småstrån här uppe på huvudet?"
Jag svarade:
"Ja det kan du, fast de syns väl inte ändå eftersom jag alltid drar håret bakåt?!"
"Nej precis"

1 minut senare.
"Då var vi klara!"

Jag gick hem med mittbena.

Jag avskyr mina grannar!!!

Det är för mig obegripligt hur man 07.15 är uppe och bankar och slår i betongväggen! Jag tror att jag har fått en nyinflyttad granne som för tillfället sysselsätter sig med att sätta upp tavlor eller något. Imorse höll han/hon på från kvart över sju till kvart i åtta. Då lyckades jag somna om. Vid 9 vaknade jag igen av att bankandet fortsatte!!!!
Det är så svårt att förklara för någon som inte själv är utsatt för detta men det är ett rent helvete att bo i ett sånthär lyhört hus och då är det extra viktigt med hänsyn. Mina grannar verkar sakna det. Kräks.


P.s. Han/hon bankar nu igen (HUR LÅNG TID SKA DET BEHÖVA TA ATT SÄTTA UPP EN HYLLA?!?!).
Och snart sätter väl pippisarna igång.


Bra dag

Idag har varit en bra dag. Jag och Sofie har lekt hela dagen. Vi gick till skolan vid elva och satt där till klockan fem. Meningen var att vi skulle plugga men istället berättade vi om våra släkter och familjer och sen åt vi lunch på Teachers. 17.15 - styrka. Ont i skinkorna efter alla knipövningar.
19.00 Thaimat hos Sofie, Helen och Cadde. Sen film. Nu hemma. Snart sova.

Imorgon - föreläsning, klippa mig, "plugga", bio med tjejerna. Mammut blir det, hoppas den är bra.
Det är nyttigt att hålla sig sysselsatt.

God natt!

Brunt

Folk (mina vänner, familj, Patrik osv) brukar säga att jag fortfarande befinner mig i kiss- och bajsåldern. Även om det är sant eller inte finner jag bara ett ord som beskriver hur allt känns just nu;

Bajs.

En sekund bra, nästkommande timme dålig

Nyss var det bra. Jag tänkte inte så mycket. Men jag är tjej och jag är jag så tankarna hinner alltid ifatt mig till slut. Så här sitter jag igen, och tänker. Jag vill inte ha det såhär!


Jag längtar efter mig själv.


Johannes lurade mig!

Johannes från PhoneHouse har ringt mig tre gånger idag och erbjudit mig en ny telefon (jag har bett honom ringa upp alltså, jag har inget emot telefonförsäljare) men mit krav var att ha kvar samma abonnemang och Johannes sa "ja". Nu när han ringde erkände han att det skett ett missförstånd och att jag skulle få ett nytt abonnemang. 
Jag blev ledsen. Mest för att Johannes var så trevlig. Typiskt. 

Helvetet har börjat

Varenda minut, alltså verkligen VARENDA minut, när jag är ensam måste jag tvinga mig själv till att inte göra något jag egentligen vill. Det är ett rent helvete! Jag vet, precis som alla andra säger, att jag kommer att klara det, men fram till dess kommer jag att må skit.

Jag går liksom emot mitt eget hjärta. Och det suger.


Yellow submarine

Torsdagens rocktema-tackfest resulterade i Beatles Yellow Submarine för oss tre. Mycket tjusiga.



:'(

.


RSS 2.0