Ragnar gav mig det bästa sex jag någonsin haft!

Personen det här inlägget handlar om har tidigare bett om att vara anonym. Jag tar hänsyn till detta och kallar honom därför Ragnar (han bad om just det namnet).

Ragnar och jag har haft sex. Verbalt. Utan att använda oss av erotiska termer, stön, sexuella anspelningar... Vi bara pratade.
Jag träffade Ragnar på en av mina vänners fester och konversationen satte igång på mitt initiativ då jag anpassade mig till situationen och frågade ut honom om den snygga bruden han tidigare sett på stan. När man är ute efter att starta en djup och givande konversation måste man fånga offret likt en fisk går på sitt lockbete. Man får offra sig själv, lägga ut sig, korten på bordet och bara köra. Precis som jag gjorde (för övrigt föddes jag till jordens bästa konverserare). Samtalsämnet ändrades dock snabbt, inte för att jag tycker att det är tråkigt att diskutera snygga tjejer utan för att Ragnar ville konvertera till den svenska kyrkan på 1600-talet och dess historia. Jag fattade noll och nickade instämmande. 
Vi satt där, han i sin fåtölj och jag i min, i vad som kändes som en sekund eller en evighet och visade sig vara närmare två timmar, och bara pratade. Jag vet inte om alkoholen hade en positiv verkan på det hela eller tvärtom men jag vet att jag inte intresserade mig för den just då. Jag kan inte heller sätta fingret på vad det var som gjorde just detta samtal så minnesvärt så jag får väl skylla på "det". Samtalet hade "det". Precis som det bästa sexet innehåller alla fantastiska faktorer; känslor, samspel, djup, attraktion och så vidare, så innehöll mitt och Ragnars samtal allt det och lite till. På en barntillåten men ändå vuxen nivå.

Såhär i efterhand är jag, just för detta specifika tillfälle, otroligt tacksam för min öppenhet och oblyghet vad gäller att socialisera mig med andra. Jag pratade med Ragnar i telefon igår och han får mig att vrida om mina tankar som de aldrig vridits förut, och då ska jag påpeka att jag ändå är utav arten "tänkare". Jag älskar hur han får mig att fundera på sådant jag så många gånger tidigare funderat på men aldrig ur den synvinkeln. Hur han nästan läser mitt allra innersta som om det vore en öppen bok, men ändå lyckas framställa mig som intressant och vettig. Han ger mig så mycket, intellektuellt, och det är en så sjukt häftig känsla! 
Mötet med Ragnar och dess fortsättning klassas helt klart bland top 3 det här året! 

Jag är glad att jag inte var rädd. 
Jag är glad att han är likadan.

Kommentarer
Postat av: Ragnar

Skönt att man har lämnat ett bra intryck iaf.

2008-04-28 @ 19:14:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0