Du är så söt..

..min kära lilla Palin! Du är så fin, min underbara vän!

101459-111

---------------------------------

Träningsvärk. Överallt. Tillåter mig inte ens att hosta då jag känner till de konsekvenser min smärtande kropp skänker mig genom dessa utandningar.
Det är mycket plugg nu; två case, en gruppuppgift och en hemtenta. Måste sätta igång med Moxnes bok om positiv ångest fast jag måste ju erkänna att jag har negativ ångest inför det! Var på en jättebra föreläsning idag, fler sådana tack!
Ikväll däremot avsäger vi oss allt ansvar vad gäller skolan och beger oss till Glada Ankan för en trevlig middag och några glas vin, men kvällens höjdpunkt blir ändå Betnér!!! Fan vad kul vi kommer ha!
Louise - bli frisk!

101459-112
Ståupparen Betnér -
även känd som den som inte borde befinna sig någon annanstans än här hos mig

SNYGGT!!

101459-109


101459-110


Såhär är det alltså tänkt att jag ska ut de följande onsdagarna fram till i sommar! Mycket kul (!)

Louise och jag

Träffades hos Robban vid 12 - jag, Louise, Camilla, Maria och Robban. Tillsammans utgör vi världens bästa arbetsgrupp. Synd bara att Louise alltid får ont i huvudet efter våra möten.

Ähh, är för glad för att skriva ordentligt. Har i alla fall varit med Louise hela dagen idag, oskiljaktiga. Louise säger att vi testar sambolivet.

Sitter här hos henne nu, har precis ätit varma mackor och innan det bjöd hon på fisk. Mums. Länge sedan man åt det. Har även knölat i mig fyra pannkakor idag och nu ska vi äta nybakad sockerkaka. Tjockisdag.
Malin kom nyss. Jag social - ja, nu.

Morsning

Min helg med finbesök

Till att börja med vill jag bara säga:

Catti - Kul att äntligen förstått dig på funktionen "kommentera detta inlägg"
Carro - Tack för att du alltid lyssnar och förstår 
Louise - här är din uppdatering
Johan - Jag älskar dig också
Emma - Grattis till dansen
Natah - Hoppas örat blir bättre snart och stå på dig; Jag strejkar med dig!
Jon & Emil - Tack för att ni är bäst och gjorde min helg så underbart underbar!  


Fredag

Mötte Jon vid stationen där bussen från Oslo anlände. Var så glad och förväntansfull och äntligen var han här!! Vi gick in på Donken, han åt något konstigt och skrattade åt att jag aldrig ätit det och sedan vidare till systemet. Jag handlade för första gången! (Ja, jag fick legga) Tog bussen till Campus. Jon fick träffa Carro, Åsa och Truki. Vi tog en promenad till Sofie (för att hämta en madrass) till Linnéa och Manne (för att hämta mina cider) och till Camilla och Emma (för att hämta mina vantar). Gick hem igen och nu var det dags för presentutdelning. Jaaaa!! Den första presenten åtföljdes av en berättelse om hur Jon blev stoppad av tullen på vägen hit och var tvungen att förklara vad som fanns i det inslagna paketet. Lite generad men, som alltid, med glimten i ögat förklarade Jon att det var ett snoppljus såklart!

101459-97

Min andra present var av klass! Världens finaste brev som jag redan läst om och om igen och som alltid leder till små (lycko)tårar rinnandes nedför min kind. JAG ÄLSKAR DIG JON!
Vi käkade pizza och drack vin. Jon, som inte verkade ha sett en TV på hundra år, var väldigt fäst vid denna moderna produkt och ägnade tusen minuter åt att glo på den. Detta var innan han påmindes om hur otroligt kul jag är vilket han till slut gjorde och det resulterade i detta

101459-93
Jag och Jon spänner oss

101459-94
Jag och Jon är rädda
eller
Jag och Jon skriker
eller
Jag och Jon är rädda och skriker

101459-95
Jag och Jon är fjortisar (Jon är nog en ledsen fjortis)

101459-96
Jag är en flodhäst och Jon är en apa

101459-92
Jag och Jon är fruktansvärt fula

När kvällen blev till natt drog vi in min stereo i köket och dansade, bla quickstep (detta finns det film på men kan tyvärr inte lägga upp den här). Stefan joinade oss över en öl i hans gigantiska glas och strax därpå kom Åsa och Truki. De fascinerades av vår fantasifulla dansuppvisning och de skulle bara veta att det tagit oss upp emot en timme att sätta ihop den (!)

Lördag
Vaknade av Jons mysiga låt på mobilen. Bussade ner på stan för att möta Pemme (som för övrigt såg ut att ha spenderat natten utomhus med avslagna öl och vakna timmar). Pasta var dagens mål - i dubbel bemärkelse, och den intogs med stor aptit. I väntan på en buss hem till mig igen fick jag rida
101459-98

Hemma: Igöraossordningen började och den bestod av en dusch för mig och sova middag för killarna. En stund efter det såg Emil och jag ut såhär:
101459-106
och efter en lång stund kunde vi alla tre posa och då såg vi ut såhär:
101459-105

En cider öppnades framåt fyratiden och sen var jag igång igen. Åsa stod för matlagningen - lasagne, och jag för dukningen. Jag, Jon, Emil, Åsa, Truki, Carro, Stefan och Peter (vår nya granne) satte igång med pimpilipimp och
slå-handflatan-i-bordet-vid-rätt-tid och träffa glaset med en krona-lekar. Hade skitskoj!
Folk började trilla in och efter inte alltför lång tid var köket fullsatt. Jon och jag uppträdde idag igen och möttes av stående ovationer och busvisslingar (ni kan ju bara gissa hur grymma vi var!)

Nu kommer en massa bilder

101459-104
Jag tror att jag försöker mig på en liten dans

101459-103
Jon och Emil aka "kungarnas kungar vad gäller att posa"

101459-101
Linnéa och Manne - världens bästa par

101459-107
Jag (i någon konstig hållning) och några ekonomer (i några konstiga utstyrslar)

101459-102
Emma - Malin - Emil - Louise - Camilla - Jon

101459-100
Carro, Malin, Emma och Jon i en häftig dansa-i-en-fyrkant

101459-99
Jag och någon mystisk persons hand (kan det vara Åsa?)



Gud måste älska mig eftersom han fortsätter ge mig de här fantastiska stunderna med de här ännu mer fantastiska människorna!!!

Hej sa ett äpple

"Hej sa ett äpple, jag tror att jag blir mos.
 Hej sa en apelsin, jag tror att jag blir juice.
 VI SAMLAR DEM ALLA I EN KORG

 Hej sa ett päron, jag tror jag blir kompott.
 Hej sa en mandarin, jag tror jag blir en shot.
 VI SAMLAR DEM ALLA I EN KORG

 Hej sa en ananas, jag tror att jag blir glass *brrr*
 Hej sa en mango, jag tror jag dansar tango.
 VI SAMLAR DEM ALLA I EN KORG"


101459-91


Finns det härligare människor?!?!

Kursen klar!!

Äntligen! Jag och Louise lämnade in våra uppgifter idag så nu väntar lite välförtjänt ledighet. Kom nyss ut från duschen, sitter här med tandborsten i högsta hugg (egentligen är den inte ens i rörelse eftersom jag sitter och skriver men den väntar snällt i min mun) och är på väg till Camilla. Vi tjejer ska ha vin- och ciderkväll med ett nytt spel Emma fick i julklapp. Jag älskar våra mysiga kvällar ihop!

Blev skrämd förut. Emil sa att Jon är sjuk och jag vet hur det brukar vara när han är sjuk (vi minns väl alla reklamen där en man sitter snörvlandes över ett ångbad med en handduk över huvudet och undrar varför vi kvinnor klagar över hur det är att föda barn - är Jon). Nu när jag ringde visade det sig att Emil hade förväxlat Jons slitenhet med en förkylning men så var det alltså inte. Så imorrn kommer han!! Och på lördag kommer Emil! Det ska bli så sjukt kul!! 

Min dag
Skolan - inlämning
Hemma - tvätt
Fortfarande hemma - städ 
Köket - sångträning med Påsa och Carro
Camilla - spel och mys och skratt och billig cider 

Min helg
Förutspår; UNDERBAR!  

101459-90

Natahlie

JAG ÄLSKAR DIG

Vår deal

Jag har en deal. Med Natah. Som gäller till hennes födelsedag - 27e april. Hon tror att hon kommer vinna men eftersom jag kan reglera resultatet själv ska jag se till att så inte blir fallet.
Förloraren måste köpa en present till det facila priset på 50 kronor.
Ut och shoppa Natah! ;-)

Och lycka till!


Min vän Louise

Louise - tack för att du förgyller mina dagar


101459-89


P.s. Inte alls sur på dig för träningen, utan endast tvärtom. Tacksamhet.

Finns det något vackrare än kärleken?

101459-88

Ni unika läsare

Varför lämnar ni aldrig en kommentar?

Barnkalas

Igår skulle jag på middag, trodde jag. Klockan 17 skulle jag vara på plats, hos Louise. Hon kom och öppnade dörren med en massa serpentiner på sig. Jättefin var hon! Hon följde med mig in till hennes rum så att jag kunde hänga av mig jackan och sen skulle vi upp till allrummet. Min förväntning var att hon, Linnéa, Camilla, Lotta och möjligtvis Manne skulle vara där och att vi skulle käka en middag ihop. Men icke. När jag kom upp såg jag Camilla, Linnéa och Joanna - "jaha, är hon här, vad kul!" tänkte jag. Kramade tjejerna och såg helt plötsligt Emma och Malin. Då höll Camilla för mina ögon och puttade fram mig några steg. SURPRISE - GRATTIS!!! Där stod alla och tjoade och skrek och jag fick en chock!
Camilla, Linnéa, Louise, Emma, Malin, Lotta, Åsa, Maria, Sofie, Helen, Karin, Joanna, Valentina, Valentinas kompis, Manne, Danne, Jens, Anders, Robban, Gustav, Martin och Axel - Tack för att ni gjorde min kväll så underbar!
Temat under kvällen var barnkalas och det hängde ballonger i hela rummet. Efter en himla massa kramar och skratt serverades korv med bröd. Därefter kom efterrätten in som var en stoooor glasstårta med mums-mums, chokladsås, non-stops och strössel på. Sedan var det dags för min present. Jag fick det här:

101459-82

Det är ett fjärilsblock med en guldpenna som syns i mörkret och en nyckelring som tydligen ska utlösa en orgasm genom en tjejs stönande röst - jag lovar att använda den flitigt Carro (!)

"Nu ska vi leka lekar!" ropar Linnéa och alla är på. Första leker heter kramleken och den går ut på att hitta folk att krama. Linnéa - allas vår lekledare, ropade ut ett nummer, tex 4. Då gällde det att så fort som möjligt ställa sig och kramas i grupper om fyra. De som var utanför åkte ut. Nästa lek var förstelnad och sen var det hela havet stormar. Därefter hade vi en stafett och sen lekte vi sitt i knä. Avslutningsvis körde vi kramleken igen för den var så kul =)  
Alkoholen blev jag bjuden på (efter en liten miss om att komma ihåg att säga till mig att jag borde köpa det), fast desto bättre för mig =)  
Strax innan elva begav sig en del av oss till Nöjes. Det var som det brukar vara - halva tiden går åt till att leta efter polarna men kvällen löste sig rätt bra för min del ändå (...)

101459-86
Peris - Loui - Camil - Bojjan

101459-79
Emma och Malin - Åsa och Carro

101459-78
Åsa och Sofie - Lotta och Anders

101459-81
Jens, Danne, Camilla och Manne



Tack igen för en helt fantastisk kväll, och tack för att NI är så sjukt bra!
All kärlek till er,
Peris

101459-80




Rosor är röda,
violer är blå
Petra är sexigast,
och söt som få

Checklista

Artikellista - check
Intervjuguide - check
Intervju+kommentarer - inte check
Enkät - check
Enkätutdelning+kommentarer - check
Kvalitativ undersökning - inte check
Kvantitativ undersökning - check
Begreppslista - check
Kvalitativt PM - check
Kvantitativt PM - check 

Äntligen!!! 
Klara för idag!
Bra jobbat Lis ;-)
 

Dålig kombination

Dyra blixtlås och jag går inte ihop. Blixtlås och Petra i samma mening är aldrig bra. (<-- Dålig mening)
Skit.


Ånger?

Jag säger alltid att jag aldrig ångrar sånt jag gör ... och kanske är det så, att jag istället ångrar vad jag inte gjort, och kanske beror det på att konsekvenserna av det jag gjort aldrig hinner ifatt mig förrän jag redan gjort nästa grej jag slipper ångra?!  ...men nu känner jag något jag vanligtvis inte känner. Är det ånger?
Om man ständigt frågar sig själv "varför?", har man ångest då? Är det normalt att tänka; Jag borde nog inte ha gjort sådär, eller är det ångest man känner då?
I sådana fall har jag det nu.

En helt vanlig kväll i Karlstad, eller?

Denna blogg dedikeras mina underbaraste underbara Karlstadtjejer!

09.00 Upp och hoppa! Isbelagda gator -> 5 minuters försening till skolan där Louise står och väntar. Träffar även Emma och Malin och så har dagen redan startat bra. Jag och Louise smyger ner till nedre plan i biblioteket och jag kör ut en snubbe som ockuperat vårt (observera vårt! Vi hade faktiskt bokat) grupprum. Plugg i drygt två timmar för att sen gå till Gläntan där vi ganska snart hittar ett ledigt bord varvid man knappt hinner lasta av sig sakerna förrän fyra klara röster ropar: "Peeetraa" i kör. Där sitter Linnéa, Camilla, Emma och Malin. Vi slår oss ner där. Mysig lunch tillsammans. Jag och Louise går iväg på bibliotekskunskap för att söka 10 artiklar till vår artikellista. Det går sådär. Efter det, här är klockan 15.00, ska vi möta Camilla och Linnéa i gläntan för en fika. Jag äter glass. Tillbaka till bibblan igen för ytterliggare lite plugg. DÅ ringer Mariana från Stiftelsen Karlstadshus och meddelar att inte bara en, utan två, lägenheter på Basungatan finns tillgängliga. Jag ska därför imorgon ringa Jan, hyresvärden, för bokning av visning. (Äntligen!) Närmare halv sex ger vi oss och börjar vandra hemåt. SNÖ! Jättemycket snö! Jag är dyngsur när jag kommer hem. Hinner träffa Åsa, äta mat, skriva ut en intervjuguide (som vi LOUISE för övrigt glömde göra igen!) och byta om. Ut i snön igen. Hem till Louise. Till Konsum. Årets första snöbollskrig startar lite lätt med Linnéa och Louise utanför Konsums dörrar. Därinne väntar Camilla och tillsammans (eller nej, JAG) köper morötter, gurkor och dipp. Vi ska grönsaksdipp/filmkväll. Offside sågs. Närvarande: Peran, Loui, Camil, Bojjan och Kant. Mysigt. Bra film. Efter filmens slut skiner Linnéa upp som en sol och ropar: "Jaaaa, nu ska vi ut i snön!!" Jag lånar röda mjukisar, vit t-shirt, svart snodd tröja och en mössa. Färdig! Vi beger oss ut och pulsar runt i snön. Massa snöbollar rullas och så småningom sätts kriget igång. Försöker ge igen på Manne men det var näst intill omöjligt innan jag kom på den briljanta idén att ligga lågt ett tag (lite likt Sthlmssyndromet) och lurpassa på Manne medan han trodde att det var lugnt. DÅ, precis när han tror att allt är som vanligt igen, då gör jag mitt drag. Jag flyger på honom, han ramlar, jag ligger ovanpå och skriker åt de andra att skynda sig. Försöker för allt jag har att mula honom men är osäker på om det lyckades. Hur som helst, är nöjd med min insats - fick i alla fall ner honom. När den dåliga konditionen hälsar på och värmen innanför kläderna kontra kylan och det blöta i ansiktet infinner sig bestämmer vi oss för att göra en snögubbe. Resultatet blev en 2-meters gestalt med en kropp bestående av fyra delar i olika storlekar med både bröst, penis och hår ... både uppe och nere.
>Bild läggs snart upp<
Nu ville vi visst göra en familj. Eller nej. en hund. En tax. JA! Och så blev det. En tjock tax med ett alldeles för stort huvud och för långa ben. Men den var jättesöt. Nu då? Jaaa! En snölykta och så springer Linnéa upp och hämtar värmeljus. Vilken bra ide! Alla sätter igång med bollrullandet och Manne skapar två "älsklingsbollar". Linnéa står för byggandet och tändandet och återuppbyggandet och tändandet igen. Nu är det klart och klockan närmar sig 00.00. Dagen är slut. Inte alls händelserik. Imorgon är det plugg, lunch tillsammans, träning styrka och sen bio. Älskade underbar. Tror på en lika bra dag imorgon. Inte helt ovanligt att dagarna är så bra som idag här i Karlstad med dessa otroliga tjejer. 
Har sagt det förr men kan säga det tusen gånger om; Vad skulle livet här vara utan er?! 
Ni anar inte hur mycket ni betyder och att ni ALLTID lyckas göra mina dagar så minnesvärda!
STOR puss till er!
♥ 

Manne mörsar mig:
101459-76

Linnéa,jag,Camilla

101459-75

Vi och vår nya tvåkönade familjemedlem
101459-77

49 kr

Bokade nyss biljetter åt Emil och Jon. 49 kr Oslo - Karlstad. Sjukt billigt! Väldigt nöjd med mitt köp då det endast fanns två biljetter kvar, och jag fick dem!! =) Så på fredag kommer dem (om inte Emil får ngt jobb innan som han absolut inte kan ta ledigt ifrån) kl 16.10. WELCOME DARLINGS!

Mår lite illa. Har ätit för mycket godis. Åsa med verkar det som eftersom hon prompt skulle äta klockan fem men strax därpå msn:ade "Det blir ingen mat än väl?" Godisgrisar är vi allihopa (...)

Har bokat ett träningspass med tjejerna men tror inte jag går. Måste dessutom vänta på att tjejen utan namn ska ringa från Stiftelsen Karlstadshus och meddela om vilken lägenhet vi förhoppningsvin ska få en visning i. För övrigt kan tilläggas att denna dam skulle ringa vid fyratiden. Klockan är nu 17.38! Är otålig! Med all rätt eftersom jag försökt på tag på dem i två dagar nu, utan resultat! 


Var ska Jon/Emil sova någonstans??
Trallala
Jons (och min?) partylåt: "Snart kommer jag, snart kommer jag!"

101459-73
Loui (ber om ursäkt för det som tidigare stod här) -
min framtida sammanboende
  

JAG

Saknar Emils och mina telefonsamtal
Läser "Vince & Joy" av Lisa Jewell
Jobbar ihop med världens bästa partner - Louise
Får besök av Jon och Emil nästa helg
Ska besöka Jon och Emil i februari
Är väldigt fattig för tillfället
Vill resa utomlands
Känner mig lite kärlekskrank
Tycker om mitt liv i Karlstad
Tycker om mina tjejer här i Karlstad ännu mer
Skrattar när jag lyssnar på Linnéa
Gråter nästan aldrig
Önskar att mitt hår vill växa fortare
Köper för mycket
Dricker för mycket
Röker för mycket
Ler ofta
Tränar mindre än jag borde
Äter fetaost
Lyssnar på mig själv
Gillar att blogga
Älskar Nathalie och vår vänskap
Skulle vilja ha tillbaka mina naglar
Ångrar aldrig ngt (förutom en sak)
Försöker förstå vad metod går ut på
Pluggar på personal- och arbetslivsprogrammet på Karlstad universitet
Fick en Red Bull idag för att jag hängde ut mitt nattlinne på dörren 
Har en alldeles superb kamera
Hatar olycka
Borde sova nu (annars blir Louise arg på mig imorrn)

Det här var kul^^


Övergång 2006 --> 2007

2006´s slut bjöd på regn och gråa horisonter för att gå in i 2007 som hade ännu mer av den varan ....
... men det var helt underbart ändå!


Julen blev som önskad. Ledigheten började redan här i Karlstad med tidigare nämnd middag hos Camilla och Emma

101459-69

Den 20e bar det av hemåt. Möttes av en glad pappa på tågstationen och bjöds på hans mat när jag kom hem. Den var ordentligt saknad kan jag säga! Har för mig att det vad gnocci med fetaostfyllda lammfärsbiffar och en avokado- och kidneybönssallad. Mmmm!!!!
Dagen efter var det jobb som gällde och sedan följde min planering jag tidigare redovisat med undantag för fredag 5e januari. Då ordnade Evelina en middag för mig och våra kompisar. Tacokväll med vin och sång.

101459-66


101459-65
Natah försöker mörsa mig (utan vidare framgång)

101459-71


101459-70
Den enda bilden som togs i färg under hela kvällen - och kolla vilket lyckat resultat! ;-)


Mysmiddagar under ledigheten:
Julbordx4 (Camilla&Emma, hemma, mormor&morfar, Tranås)
Jakob och Magnus - fläskfilé med ugnsstekta potatisklyftor serverat med en pinjenötssallad och vin
Nyårsmiddag hos Basse
Christoffer - en pastarätt med kyckling, champinjoner och vitlök samt världens godaste fetasostsallad
Evelinas "avskedsmiddag"

TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR JUL/NYÅRSAFTON/FÖDELSEDAG!

Fick jättefina presenter på min födelsedag, inte bara av mamma och pappa, utan också av Emil och Natah

101459-83
Från Emil

101459-74
Från Natah

Nästa helg får jag finbesök av dessa charmerande pojkar
101459-72
Det kommer bli såååå kul, speciellt att Jon äntligen ska få träffa mina underbara här och tvärtom, att mina tjejer här äntligen ska få träffa den underbaratse av alla!! Dessvärre har han fått någon knäpp om att han måste efterlikna sin (nuvarande) idol Justin och i och med detta har allt hår på huvudet åkt av medan ansiktsbehåringen ska odlas och en slags moppemusche sitter på sin (felaktiga) plats. Måste nog erkänna att jag inte dyrkar Justin så till den grad att jag vill att Jon ska se ut som honom men men, vänner finns väl till för att stötta varandra så ignorera det jag nyss skrev och läs detta istället: Jon är alltid världens finaste, hur han än ser ut!

20 år,
2007,
Karlstad//Stockholm/Nynäshamn/Oslo/Östersund
Det ser ljust ut
           ♥



Pappa till mamma:
Det var ett jävla skitrevben Eva fick av Adam!

(Här bör påpekas att kommentaren sades i all välmening och av medlidande, och inte tvärtom! Han syftade på att somliga av oss människor [tyvärr] måste leva med mens och såntdär skoj)

TACK!
mamma och pappa för att ni alltid ställer upp och finns där för mig. Hade aldrig klarat mig utan er!

101459-68
I´m out!

Hör upp Riksbyggen!

Svara i telefonen! Jag och Louise sitter ju här och ringer för fullt! IDA PÅ RIKSBYGGEN - PICK UP THE DAMN PHONE!!!

2007

jag fryser

RSS 2.0