Det går alltid att se på två sätt

Jag är varm hela tiden. Varm och har ont. Dessutom tror jag att jag har feber. Jag svettas som en gris.
Jag har problem. Jag behöver sjukvård men verkar inte få någon eftersom "det är för närvarande fullt i våra telefonköer, var god försök igen senare", vilket jag gjorde, tretton gånger varpå det sista samtalet besvarades med "Våra telefontider är 8.15-9.45. SUCK.

Jag är deprimerad. Ledsen och sjukt nära till tårar eftersom jag måste lämna det här om en månad. Det förstör mig.

Jag har långt kvar på uppsatsen, och vi har bara tre veckor på oss.

Mina pengar är slut och då har jag inte ens betalat min skuld på 500 kronor för ett ej utfört låsbyte som MÅSTE betalas.

Jag saknar min familj.



Jag är frisk i övrigt, har aldrig haft några vanliga eller ovanliga "större" sjukdomar, varken varit magsjuk eller haft cancer. Min kropp funkar (ungefär) som den ska och jag är nöjd med hur jag ser ut och hur jag lever. Med all säkerhet kommer jag att få en tid på sjukhuset så småningom.

Jag är så sjukt lycklig! Lycklig över de tre bästa åren någonsin och lyckligast över att jag har en hel månad kvar i mitt underbara Karlstad med mina underbara vänner och min underbara lägenhet och det underbara universitetet! Om jag tänker efter har jag aldrig mått bättre.

Jag kommer mest troligt få gå upp för opponering och pengar är en värdslig sak.

Jag har en familj att sakna.

Sen timme

Jag skriver inte så frekvent längre. Det beror på att jag varken har tid eller ork, all min energi går åt till att leva. Det låter kanske som en klyscha men det är sant, jag försöker fånga varenda sekund jag har kvar här. 

Så idag ska jag på bio med Louise - Män som hatar kvinnor. Jag har velat se den bra länge nu och så hittade vi den idag för halva priset, perfekt! Dock har jag feber tror jag, jag är i alla fall förkyld, men jag har inte tid med det så jag ignorerar. 

Vissel, vissel. 

Imorgon är det upploppet inför Valborg. Ser fram emot det som bara den, och sen - torsdag - Valborg!!! :) :) :) 

Nu ska jag klä på mig, har sprungit runt naken hela dagen  

Dags att gå hem

Idag har jag lyckats transkribera en hel intervju! SAMT gå igenom mina offers metodavsnitt :) Känner mig mycket produktiv. Nu är det hög tid att gå hem och äta keso, för att sen gå och träna med Axel och Camilla! :)

Imorgon blir det halvdagsplugg, sen sola på balkongen för att sen ta ett glas vin på någon mysig uteservering. YES!!! :)

ELLER DEN HÄR!!! :)


Såhär gör vi

Jag och Sofie läser in oss på våra opponenters metod, och för att göra oss jsälva lite glada såhär innan lunch lyssnar vi på denna underbara låt:


Tack Gode Gud!

Jag hade en så HEMSK mardröm inatt! Undra varför den handlade om att två av mina tjejer dog (!!!)

I don´t wanna leave you!!!


Jag vill få bort den där fläcken från min tröja

....


Tråkigt väder. Tråkig transkribering. Och ändå så lycklig.


Tillbaka till vardagen

Efter en härlig vårhelg med mycket festande sitter jag nu hos Sofie och skriver på metodavsnittet.
Minnena från i lördags glöms helst bort - jag var tydligen arg och överenergisk den kvällen så härmed ber jag om ursäkt till de personer som fick genomlida en hel kväll med mig ;-p

Nästa vecka är det Valborg, helt SJUKT vad tiden går fort! Jag vill stanna upp nu och fortsätta vara såhär lycklig för alltid!

Sista sittningen

Igår hade vi vår sista sittning med tema huvudbonader och jag hade sååå kul!!!























Tihi

Gullrumpa!

Vi transar

Uppdatering: Jag och Sofie sitter i rum 406 och transkriberar - kom gärna på besök!


Mamma Eva och pappa Totte

Jag och Emil gick en promenad runt Ringvägen (Nej, inte Ringvägen i Stockholm) och när vi sa hej då tänkte jag högt:
"Undra om jag ska gå och hälsa på hos Eva och Totte?!"
Så jag gjorde det och oj vad glada de blev! :) Och jag med! Det var jätteroligt! :)

Om jag hade haft en bild på dem hade jag lagt upp den nu. Tyvärr har jag ingen.

 

OMG hur lång får man bli?

Innan jag lägger upp en bild på mig och Emma där vi är JÄTTElånga måste jag säga

TACK TACK TACK

till min syster! Hon hade köpt en ny väska och en ny plånbok till mig igår, men dessvärre har jag redan den väskan hon köpte! :( Plånboken däremot är jag supernöjd med! :) Tack älskling!

Här kommer bilden. Beräknad längd: 190 cm


What to do, what to do?

Jag saknar min vän Ida som befinner sig i Australien. Hon har varit där i ett halvår och stannar ett halvår till och jag bara längtar tills hon kommer hem, mest för att jag vill ge henne en välbehövlig kram!


Guldpappa

Det kanske hjälper att pappa köpte en ny telefon till mig imorse också...

TACK BÄSTA PAPPA!!!

Påsk med familjen

Idag har varit en helt fantastiskt fin dag så vi bestämde oss för en påsk-picknick ute på Ringvägen. Pappa gjorde några sallader som vi avnjöt med en flaska vin i solen, jättemysigt!



Sånahär dagar önskar jag att man kunde på köra på repeat, fast leva om med andra människor. Jag önskar till exempel att jag fick fira just den här dagen med Jon i Oslo, med Emil i Stockholm, med alla i Karlstad och så vidare.. men icke.

Jag är fortfarande mobillös, plånbokslös, kortlös och lös i alla dessa former .. men livet är för jävla härligt ändå! ;)

Ge mig mina grejer!

Igår blev jag av med min väska innehållande bla plånbok med kort, körkort, busskort, bussremsa, presentkort, privata brev osv, nycklar till båda mina hem, kamera, mobil, kalender med inloggningsuppgifter osv, skinnhandskar, usb-minne! Allt är borta och jag är skitledsen!

Sorgeprocessen har påbörjats

Jag vet att det är två månader kvar, och jag vet att vi kommer att ha så grymt roligt under de månaderna! men jag vet också att dagen med stort D är på intågande, och snart, snart är den här.
JAG VILL INTE LÄMNA ER!!!!



Och ännu mindre OSS!!!


Utropstecken

Om ni tycker att jag bloggar dåligt är det bara för att jag har blivit passiv.

Igår var en sexig kväll!

Brudfest igår, nästan i alla fall.
Såhär såg jag ut innan jag gick hemifrån:



Såhär såg jag och Helen ut några minuter in på förfesten:


Såhär såg Åsa, Sofie och jag ut när vi log:



Såhär såg Sofie ut när Åsa uppmanade henne att kolla sexigt på mig samt
uppmanade mig att ge den sexigaste posen jag kan.
Jag gör ett mycket bra jobb...
(Det syns inte på bilden men klåfingriga Sofie är orsaken till att min bh ses mer än väntat) 



Så! Det var allt som hände igår ... lyckad kväll!

;)

As Cat would say

"Take a chill pill"


Klagomål lönar sig alltid

Min kära vän Louise var inte riktgt nöjd med en tidigare bilden jag la upp (den som speglar våren)
Eftersom Louise betyder mycket för mig och eftersom jag är hennes vän bemöter jag självklart hennes spydiga kommentar med att lägga upp en bild jag vet att hon gillar. Den speglar också våren (inte så mycket) men vad gör man inte för sina vänner? Så varsågod Louie-pouie! ;) 


Jon gör reklam (?) för Campusfesten


GROSE!!!

Eftersom jag har haft ont i magen precis hela dagen (eller snarare redan sen inatt) har jag inte fått något gjort. Pluggandet blev åsidosatt och soffan med en burk Ben&Jerrys fick ta över, men nu mår jag bra igen och på något konstigt sätt får jag ny livskraft efter dessa magkrampsomgångar så jag har påbörjat storstädning! Jag har till och med legat på knä och skrubbat badrumsgolvet! En fredagskväll - det ni!
Jag tänkte även hinna skriva några rader på teorin, så bra känner jag mig!

Nyss när jag gick omkring med dammsugarslangen i högsta hugg såg jag en jätteäcklig spindel i gardinen. Jag frös till och bara stirrade på den. Så gör jag alltid när jag ser en spindel i mitt hem, fryser till is och vågar inte röra mig. Sen tog jag mod till mig och sög upp den med dammsugaren. USCH!! Nu vet jag ju att den finns därinne, hoppas bara att den stannar där alternativt dog av den extremt bra sugkraften min lilla gröna dammsugare stoltserar med.

Vår- och sommarkänsla!

TÄVLING!

Vad betyder:

"Hac ego cacavi"

och vilket språk är det?

Ännu en kunglig dag

Hot Spot-dagen, Sveriges största arbetsmarknadsdag.
Jag gick upp klockan sju! Det tidigaste på mycket länge! Jag och Sofie genomförde en intervju nere på stan klockan åtta och sen var det tänkt att jag skulle hem igen för att sova lite men icke! Jag åkte till skolan och det är jag mycket glad över eftersom jag satt i en solstol och drack Red Bull och lyssnade på bra musik nästan hela dagen! Underbara vårväder och underbara Apple och Valborgskommittén och Hot Spot som gjorde den här dagen så bra!!!

Såhär bra hade jag det för en liten stund sedan



Jag har även passat på att mäta mitt kroppsfett idag och det låg på 29%. Jag blev glad att jag höll mig inom det "normala" (det normala för en tjej är mellan 21-33%) men insåg även att det kanske är dags att sluta med all skit jag trycker i mig. Dock inte ikväll eftersom jag och Louise ska ner till Gula Villan och grilla och dricka vin :)

JAG ÄLSKAR VÅREN!!!

En hundralapp och pengar

Jag var jättesugen på pizza, men hade inga kontanter hemma, och kontanter behöver man för att få pizan hemkörd (tjockis) så jag ringde Louise och frågade om hon hade en hundring att låna mig. Hon svarade ja och jag sa:
"Gå ut på altan när jag ringer ett pip"
Hon svarade:
"Men Petra jag kan ju inte kasta upp en hundralapp till din balkong!?!?!"
Jag kontrade:
"Gå bara ut när ringer. Hej"

Några minuter senare hade jag fiskat upp min hundralapp. Smart va? :)



I bakgrunden kan man se vad jag ägnar mig åt under de timmar jag inte pluggar eller sover; VÄNNER!

Och för övrigt skulle jag för första gången verkligen vilja tacka Skatteverket för deras ytterst generösa återbäring. På riktigt alltså, jag är helnöjd! :)


Celebert besök

Kungaparet hälsade på i Karlstad idag. 13.15 skulle de komma och jag skulle med en buss 13.13. SKIT! Jag som så gärna ville vinka till Kungen (Silvia träffar jag ju varje jul så det spelade mindre roll)  :)
Dock såg jag de åka förbi i en bil vid busshållplatsen så lite fick jag se.

Här är ett klipp på när de entrar universitetes röda matta

http://www.nwt.se/article507974.ece

RSS 2.0