top5 baksmälla (försenat inlägg)

Mitt huvud har inte under några som helst omständigheter samarbetat med mig idag men jag antar att jag får skylla mig själv. Jag var som sagt i Kungsan igår och det blev en cider eller 9. Dessutom fortsatte drickandet både hemma över en bit färsk lasagne (a´la pappa) och på Telegrafen.
Bankkontot skriker av smärta. Siffrorna liksom kollar på mig med en sådan besvikelse att det skär i min själ. Ångesten svävar över mig och försöker borra sig in i mitt samvete. Den lyckas.

Annars var det kul. Hur kul som helst! Det roligaste var nog ändå när jag och Jon tog en svängom salsa mitt i folkhavet av inte-ännu-besvikna Sverigesupportrar. Jag med dyngsura kläder och två målade flaggor strategiskt placerade på mina båda kinder som sakta men säkert började leta sig nedåt mungiporna. Och Jon med en systemetpåse, knuten som en hätta, på huvudet. Vi måste ha varit en fröjd för ögat.


Gårdagens mest pinsamma kommentar:

Jag: Vet du vad jag läste idag Kågner? Att om fyra år kanske det inte finns någon inlandsis läng....(här kom jag på mig själv och ändrade snabbt till den rätta isen. Dock var det fruktansvärt pinsamt och jag vet inte var jag fick inlandsisen ifrån)


Gårdagens lyckligaste:

Emil och Jon tillsammans, med mig i mitten! (inga sexuella anspelningar, tack!)


Gårdagens lyckligaste2:

Emil och Jon tillsammans, med mig och Malin i mitten! (fortfarande inte sexuellt)



































Kommentarer
Postat av: Gårdagens lyckliga 2

Lycklig är en mycket bra beskrivning på en mycket bra känsla! Puss/ Malla

2008-06-17 @ 12:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0