Efter föreläsningen (Malins 25-årsdag)

Efter föreläsningen (den jätteroliga) kidnappade vi Malin. Kidnappningen gick till följande:
Petra, Emma, Linnéa, Camilla, Louise: Vi ska gå på toa!
Malin: Jahaa...

Vid toaletten
Petra, Emma, Linnéa, Camilla, Louise: Malin vänd dig om!
Malin: Jahaa...

Vi sätter på Malin en ögonbindel. Malin blir nästan sur :) Sedan leder vi runt henne i skolan och runt universitetsområdet.



20 minuter senare får Malin (och vi andra såklart) kliva på en buss. Malin vet inte om vart denna buss ska ta oss så hon får ta av sig ögonbindeln först när hon sitter säkert på sin plats. Medtagen lunch (baguetter med potatissallad och köttbullar) äts. Bussresan tar cirka en timme och då är det dags för bindeln igen. En promenad på ungefär 10 minuter leder oss hit



Woohooo!!! BODA BORG!!! För er som inte vet är konceptet med Boda Borg detsamma som Fångarna på fortets. Vi delade in oss i lag om tre i varje där jag, Linnéa och Louise var i ett lag (det vinnande!). I två timmar sprang vi in och ut ur en massa olika rum och det var så grymt roligt (Mina blåmärken på knäna är dock inte lika roliga men så värt det).
Kvällen bjöd på tre-rätters med nachos till förrätt, paella (utan saffran, haha) till varmrätt och chokladmousse med passionsfrukt till efterrätt. Till detta dracks Sangria och Rosévin. Kvällen avslutades med Singstar - hur kul som helst!
Hoppas du hade en underbar dag Malin, och grattis till vuxenlivet ;-p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0